biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Thursday, April 9, 2009

tahniah PKR, PAS..cuba lagi buat BN

hahahahaha
keputusan pilihanraya da taw
kl BN menang, muke dpn paper konpem da..kt tv 4hr pye berita pun xabis lg
tp kl BA menang, masuk paper pun kt muke 12 ngn 13 je
tu pun ruangan kecik je
kt berita masuk pun kt berita terkini.
slot yg 2mnit pye
bukit selambau (majoroti 2403) ngn bukit gantang (majoriti 2789) BA pye,
bil majoroti pun da makin naik..ok la tu
so, tunaikan je la jnji2 pada rakyat

pe2 pun, tahniah buat dato seri nizar
tu mnunjukkan rakyat masih mahukan die jd MB
so, tpulang la pada yg lain nk pk cmne kan
kpd BN, kaji kt mana kesilapan..tp pada aku punca politik wang la.
yg paling aku xpaham, parti BEBAS
kt bukit selambau, ape jadahnye die letak smpai 15 org calon.
ape salahnye letak 1 je.
dah la kalah, duit deposit hangus cmtu je
mcm2 btul la
mcm ape je




~LAWAN TETAP LAWAN~

2 comments:

LaDy NaS said...

wujud gak parti bebas kan? siap ada pengundi lak tu.. kompiuses men...

Ava said...

herm...naper lama dah tak update??seminggu sekali kan dah ok bro..update lah??herm...