biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Tuesday, July 28, 2009

mari buat duit...aku pun xtaw blh ke x..try je la

Program ini PERCUMA 100% Anda akan dibayar setiap 15hb. Nak tau macamana?

Buka web bawah ni.. " http://www.surfjunky.com/?r=kamey "

KORANG cuma perlu:

1. Sign up (percuma)
2. Log
3. Klik pada bahagian "EARN MONEY"
4. Click pada bahagian "Click Here To Start Surf Junky Browser"
5. Biarkan Program ini BUAT DUIT UNTUK KORANG.
6. Klik pada bahagian "STATISTIK" untuk mengetahui jumlah wang korang.

Senang aje.. tak perlu risau...tanpa risiko.. Kita dibayar sebab kita 'promot' orang lain surf web dia.. Itu aje. Jadi,apa salahnya kalau kita buat macamtu kan??
MMG TAK SALAH KALAU MENCUBA...!! DAN ANDA TAK RUGI APA-APA...!!
kita dibayar USD$0.45 (RM1.63 - ikut currency sekarang bagi setiap jam program ini
Bermakna anda boleh dapat sehingga RM41.04 sehari (RM1.63x24=RM39. 12).
Ini bermakna sebulan kita boleh dapat sehingga RM39.12x 30 = RM1173.60.

Cek akan dihantar kepada nama dan alamat yang kita isikan sewaktu sign up.
Oleh itu sila tulis nama dan alamat korang dengan lengkap dan betul...
Apa lagi korg nak chatting ke main game ke duit jalan beb.. SELAMAT MENJANA WANG ANDA!!!
CUBA DULU.... Cube la.. Xyah gune modal pun..



~~xtionkamen brani cube..anda?xkn xbran kot..hahaha

3 comments:

ezany said...

nak tgk dulu ko dpt ker tak.. hehe..

intan payung said...

halal tak ni..?
ade unsur riba' ++..?

huu

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku pun xtaw..cube je la..xde riba kot.pasal riba tu cm bunga bank ke..yg aku taw la..hahaha..

tp aku cube je..mntaw ade rezi..hehe