biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Tuesday, September 16, 2008

Teka-teki sengal



S : Bebanyak ikan, ikan apa yang selalu sakit perut?

J : Ikan kembung.


S : Apa dia: bila kecik dia hitam, bila besar jadi putih?

J : Michael Jackson.


S : Bebanyak singa, singa apa yang tak makan daging?

J : Singapura.


S : Kenapa hidung lembu sentiasa berair?

J : Lembu tak tahu nak kesat hidungnya dengan tisu.


S : Burung apakah yang paling penyayang?

J : Burung belatuk... sebab dia bela atuk.


S : Lembu apakah yang selalu dicari?

J : Lembu apalagi... lembu yang hilanglah.


S : Kalau seorang, sendiri tau. Kalau berdua, dua-dua sama tau. Bertiga,tiada siapa yang tahu kecuali orang yang buat. Kalau berempat, lagilah tak tahu... apa dia?
J : Kentut...


S : Bom apakah yang tak pernah meletup?

J : Bomba ataupun kuih bom.


S : Kereta apa yang orang tak pernah panggil kereta?

J : Teksi.


S : Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?

J : Pintu yang ade tulis 'TARIK'


S : Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?

J : Pembohong


S : Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?

J : Usus


S : Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?

J : Kutu rambut


S : Nenek sape jalannya meloncat-loncat?

J : Neneknye si katak


S : Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?

J : Sbb lelaki ni kan 'buaya'


S : Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?

J : Sekretari baik..................'Selamat pagi tuan'

Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni tuan'


S : Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?

J : Dua-dua tak kenal korang...hehe


S : Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?

J : Tukang gali kubur


S : Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?

J : Tahi hidung


S : Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?

J : Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat


S : Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?

J : Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile ape


S : Gajah terbang dengan ape?

J : Dengan susah payah......


S : Kenapa anjing kencing angkat sebelah kaki?

J : Sebab kalau dia angkat dua kaki, dia jatuh. sebab tulah dia angkat sebelah aje


S : Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik?

J : lampu stadium kalau ada 'game' dia pasang, tapi kalau lampu bilik ada 'game' dia padam


S : Ahmad bin Abu, kambing bin apa?

J : kambing binATANG

1 comment:

»Tä§häbellä« said...

wahh best ni siap ada teka teki lagi leeh aq rompak teka teki ni bg kat kekawan kan lalalal