biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Saturday, December 13, 2008

award dr cik puan tasha

huhuhu...da la dak ni menyepi, tb2 muncul dgn award2 yg cntik..skali 2 die bg ni..~pakej ke tasha??haha Photobucket
ape2 pn mekacih bebanyak pasal kasi awrd pada blog yg x seberapa ni.(nama aku 1st dalam list yg tasha bg award)..wah..wah.."kamel, jgn riak sgt..manusia ni kdg2 kt atas da lupe nt smpai masa akan ke bawah gak..ish2.."Photobucket
btw, ni la award2 yg diberi oleh cik tasha cuntang (aku da blaja bhasa bru..cuntang = cntik)..tasha cuntang ke?haha..ntah..lu pk la sndri..hehe






award ni nk pass lak kt manusia2 yg bernama :

1-cik eva
2-lady nas
3-pge 46
4-cik yanie putrajaya
5-anjelinajojoe
6-fateen
7-nazra

yang len tu sape2 yang nyinggah masuk kt blog teman ni, jgn la memalu nk amik..amik je ye yop, kak cik, kak ngah,kak long, ..xpyh tanye teman ye..hehe(tb2 ckp perak)

5 comments:

Nazra said...

macih2 kasik award (^_^)

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

huhuhu..thanks....nanti ako post k...utang dulu...

LaDy NaS said...

aku yang ke-2 ke cit xtionkamen.. time kasih lew... jangan jeles ye terutama kepada yg berada di ranking ke-3.. :-"

»Tä§häbellä« said...

uitz~!thank dol penghargaan wat aq chewahh~!silew pomot award aq yg cuntang tu hahahaa...

belleOFranau said...

ak juga...award bintang popular tu...tak popular pun biarlah terase sikit popular tu lau dapat award nuh...hehehe