biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Monday, January 11, 2010

contest lagi!!! my childhood photo contest




tengah dok berblogwalking tghri td, tersinggah lak kt laman sawang
cik putri pelangi ni..
rasa nk join la pulak..

gambar time kecik yg dipertaruhkan oleh xtionkamen :


gmbr ni masa xtionkamen umo lbh kurg 1tahun lebih la..nk tye mak aku, mak aku kt tmpt keje lak.so aku men anggar ye.xpe kan cik pu3 pelangi?hehehe.jgn tgk lbh2..
masa ni aku nk masuk NAKED MILE dlm AMERICAN PIE, tp mak aku xbg.

dak kecik kt atas tu adalah tuan punye laman sawang ni,..lahir pada 14 disember 1987 (skg br 17 tahun) kt hospital jerantut,pahang.sagitarius tu.
org kata sape2 lahir sagitarius ni kebal dari kene sumpahan.

dulu2 la, mak aku cite, network nenek aku (macik,pcik,spupu sepapat) sume berebut rebut nk pgg aku..tb2 aku jd perasan wlpun bnda ni fakta yg mak aku cite.

fakta lagi :
dl aku duduk ngn nenek aku..umo aku dlm 1thun lbh, mak aku tgglkan aku kt uma nenek.die keje kt jerantut pahang.susah nk bwk nek bas..8jam woo dr kg gajah ke jerantut..becerai susu la..sian gile kan.so, juadah harian aku adalah air TEH-O..huhuhu..loser gile..
bile aku umo 2 taun lbh br la mak aku bwk g jerantut,pasal masa tu parent aku br beli kete.staun gak dowh kene tggl..

bile dah beso ini le rupe budak kt atas tu..


da beso da die kan?hehehe..


sekadar memeriahkan contest yg kwn2 buat....

36 comments:

whitedaisy said...

saya 1st...haha

whitedaisy said...

gile seksi mamat ni....
apa persaan anda waktu gmbr ni di tngkp???

a)malu
b)bangga
c)marah
d)shy2 cat

=)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

whitedaisy.
awk sntiasa 1st pada saya.hehehe
perasaan ye?
em..terharu..lalalalala

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Enchik X-tion Kamen!Uikss!Uncensored pix..
Okay..da check tp mcm x cukup 1 syarat lg..Pix yg dewasa ade x?
Xde letak cnie kn?Kena letak pix yg kanak2 1 yg dewasa 1..Pas2 kn kt belog Enchik nie mmg tader blogroll/blog list ke?Kalo ade letak link utl belog sy ye..Salah satu syarat tu tp kalo mmg da xder tak payah ler letak..Nk buat caner,kn.. :)
Okay..Mekasih yea take part dlm contets nie! :) Gd Luck!

p/s: Nnt check balek syarat yg belum complete tu,key..
p/s: pk kn org lelaki nie xder nk simpan pix mase kecik,rope2nye ade ye.. :)

Lya Colours said...

wahh kamen hebat kau mase kecik lagi dah berimpian nak jadi pelakon
wahahhaha
nasib bek naked mile je. kalo abis sume siri ko nak masok, eden tutop mato la jwb nye
kehkhekhekhee

Ieda the Rainbow Princess said...

Boleh e-mail kn pix yg dewasa x dkt sy?Sbb line dkt cnie x okay sbb tu nmpk pix dewasa tu..Sori yea..

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

perghh...kau sebar gambar lucah kau akhirnya extion kamen...
kau pakai kondom ker time ni??ishkkk...aku terangsang la...teringat masa mandi ngan kau aritu...
white daisy..sila cemburu kami...
mmg kami gay...

whitedaisy said...

alvinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........cembru nye..menci2333333...jgn la cm ni...sje nk exsen kn...

whitedaisy said...
This comment has been removed by the author.
♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bapak sexy ko kecik²...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lya kaler2..hahaha..aku masuk naked mile yg 1st series je..yg siri2 berikutnye aku xmasuk.hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik ida..tu yg aku pelik tu..aku da letak pic yg dewasa, tp ko kata xde.haha..k, nt aku email kt ko..pasla bloglist/roll tu mmg xde la..sorry.dl ade wat.pastu aku da malas nk wat.hehehe..pic tu mmg uncensored..tp tgn aku ade tutp ape..hahahah

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hak cipta TERpelihara / TERternak / TERbela tu alvin..ko jgn amik pic tu.kang ko wat stok men sabun lak dalm blik air.hhahahahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

whitedaisy...jgn pecaya ckp alvin tu..die kurg siuman

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

meniti senja...akulah makhluk tuhan paling sexy...hahahahah

eKyN said...

ahah adek kici,mana mau pigi..

peh aku nk je colek bwak lari ke siam haha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

dah jadik gambar porno ko~
wekekekee~
tu takley tuk tontonan umum~

~@k1 is @utuMn!~ said...

ko sme ngn ak laa... sagitarius..
btl ke kte ni kebal? hahah..
weh22..
gambo ko 2.. naked taw...
nsb tgn ko kaver~
ahhahhahah

Nini teDDylicious said...

err..

x-rated pic..

kalau menang, mmg seswatu laa kau nehh..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

dah jadik gambar porno ko~ wekekekee~ tu takley tuk tontonan umum~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang dah...
kalau anugerah tue ade ko la...
tak yah masuk bertanding pon ko tetap leh menang...

zella said...

alamak2..pg2 lg dh tgk gambar lucah...batal air smbahyang i huhuhuhu

::FAIZ FARISH:: said...

Budak tu Comel.. Betul ke kau tu? hehehe

aNiSa hANg tUaH said...

wa comeynyee
geramnye aku tgok gmbr bebi

hehe
rase cm nak cubit2 pipi

tp bebi dh beso kn
hehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ekyn..ko agen colek bayi jual kt siam ke?

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ayu..aku masa tu bwh 18thun ok..xkan terangsang kot ngn pic bogel aku tu..hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aki..aku pun dgr org ckp..ye la kot..hehehe

igt aku xtaw cover2 ke?tu pasal aku tutup pakai tgn.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

nini..ape yg seswatunye kl aku menang?hahaha...aku kan kebal dr kene sumpahan

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

haha..baek sket meniti senja..kl ko masuk contest PERUTKU BOROI, mst ko blh mng.huahuahua

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik zella..I x sentuh u ok..haha..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

faiz..ko xpecaya ke?aku la tu..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

anisa..ko jgn cubit2...batal air semayang cm cik zella tu kang

sweet.ants said...

weeeee bulatnyer...
alamak nk join gak..kite tecik2 comel jgk..uwekkk jgn marah!
tp pic2 lame kene scan dulu laa..ade kt kg...hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku dapat no 2 kot...
alvin first...
hehehehe...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hehe..zura..jom la masuk contest ni..kite tgk sape lg comey..hahaha

»Tä§häbellä« said...

Huhh...x comey sungguh dak dalam pix ni jauh lagi comey aq ni hihihi...wei dol apasal promote pix bogel kat sini adihhh kalau yeww pun ko comey sgt jgnlah sampai mendedahkan pix camtu kat public tp xpeww still bolew dimaafkan dak kecik lagi katakan...lalalalaa..terasa nak letak gaklah pix aq masa kecit..tp yg pastinya pix ku itu x membogelkan diri kekekee..jgn marewww beb guyau jeww...