biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Friday, September 17, 2010

shilakalakala lu.....

hye..
slmt hr raya
org sume sibuk wat entry hari raya, tp ade blogger ni sibuk wat entry memfitnah we all
kt SINI
aku mmg da lama xhapdet blog, tp entry2 berunsur fitnah ni buatkan aku kembali menaip
lu mmg shilaka laaaa...

meh tgk ni..
kl apa yg didakwa oleh beliau bahawa dalam ruang komen blog alvin penggunaan ayat ringkas yg kerapkali atau acapkali digunakan beliau adalah seperti berikut


jom tgk apa yg aku send kt beliau,...dan apa yg beliau balas..

ni msg yg aku send..

ni pulak bila msg die masuk dalam inbox aku

tu ha...nama die yg aku save.."PARIDULHAKTUIHBAUPUSAT"

apa yg die tulis?meh tgk bwh ni...


korg baca la..aku pun xpaham ape kene mengena soalan aku ngn jwpan die bg pasal suara emas tu..aku taw la beliau masa karoke haritu layan sume lagu 
NEW BOYZ = sejarah mungkin berulang & menggigil, 
SCOIN = rindu rinduan jadi kenang kenangan, 
ARROW = sendu dihatiku, rindu dijiwamu,

tu antara lagu yg beliau nyanyi..ada lagi, tp aku xigt..
perghh....memang suara emas kan?

tp kt msg tu, kl korg perasan, penggunaan kata ringkas seperti 
KAN = KN,
MASA = MS
PATUT = PTT
BAHAN = BHN

dan ade la yg len2 tu..korg tgk la sndri..bukti bahawa msg itu beliau yg hantar..
tiada kompromi lg

kl dakwaan die yg mengatakan msg tu alvin yg buat sndri dalam entry alvin berhubung dengan penggunaan kata ringkas yg digunakan, 
aku nk tgk ape pulak dalih beliau kt entry aku ni..






lu mmg shilakalakala lah!

11 comments:

MOFASAD said...

lalalalalala







kimak!!!!!!!

eiffel said...

sentap sey..

MOFASAD said...

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH



AKU selalu aku taip AK je...


KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

parit slalu taip pukimak jd kimak je weyh...


shilaka lalala parit baupusat ni...

mlm ni aku nak tayang gambar bogel dia..

Mieza vs Rory said...

hahaha...mmg terbaekkk...padand mukengg baupusat...

elmo blurb said...

apekahh?

maisyara Pot! Pot! said...

gambar dia memang menarik. hahahaha xD

wong ah ian said...

haha..ini memang dasar jahanam alam semesta..

Adeqq said...

HAHAHAHA..
Entri ko mmg terbaek!

mAAF ye Parid~ Lalalala

Dyna Yvonne said...

hehehe...pape la korg neh..hehe

mira ellyna said...

hahahahahaha wa nk gelak besar