biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Saturday, September 18, 2010

lagi entry kecaman terhadap faridbaupusat

kl alvin terasa mau tulis nama cdot, 
aku rasa cm nk tulis nama mieza vs rory je kt sekeliling pusat die bia jd mcm "seal" kt pusat naruto 

bayangkan garisan bulatan hitam itu adalah tulisan 
"mieza vs rory @ lori "
sila klik SINI untuk lagi entry kecaman terhadap paridbaupusat


13 comments:

hamzah ian said...

hahha.. gile ah..

mira ellyna said...

zzz pyo nye syarat2 komen agagagaga,,

miezza bace kompom gelak

Adeqq said...

Kesian mieza wehhh! HEHEHEHE

LUMUT said...

eeiiuuwww..tp tuff jugak prot..hee
hye kamen...
lame x nampak kamu..
take care...
slamat ari raya k.

Mieza vs Rory said...

weh pesal name aku tiber2 kena petik...jahanammmmm....
taw la aku comel..hauhauhauaa

Dyna Yvonne said...

hahahha...ape da...

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

hahahahahahamzah ian...
wa rasa kalau bubuh nama steben jeleks pun sodap!!

maisyara Pot! Pot! said...

kamen, kau tak rasa pusat beliau berbau hancing ke nnt? ;p

¶A.K.I¶ said...

kekekekek!!!!
terbaek laa...
tp ak ske naruto..
xske maupusat..
seal kat rock lee la!
hahahah

aLy said...

ingatkan mende ar
=))

.sweet-ants. said...

fuyoo rock la pusat gtue
tp berbau pulak dah ~~~~

Frodo Baggins said...

kalau PUSAT camni ...
serius, aku sangap beb.
wakkakaa

John Spade said...

kamen aku budak baru...kawan2 lah dengan aku ye...tampo kang..