biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Saturday, September 15, 2012

raya kan sebulan

lu pernah tgk iklan SSPN kt tv?mcm apa je..dari tesedak nasik ke perjuangan rama2 membebaskan diri dari kepompong, smpai la org tua menari kt akhir iklan tu smbil sebut "ya ya ya ya".xde kene mengena pun ngn entry kali ni, cuma gua benci iklan tu.

harini syawal ke 27.gua baru berpeluang balik raya.kl balik lepas abis syawal takut org kampung kata derhaka xbalik raya..so syawal ke 27 ni baru ada kesempatan.raya kan sebulan..ape de hal.opah gua yg sempoi tu esok nak buat lemang utk cucu paling last balik kg ni.wlapun opah gua xde tanah 12 relung nak bg kt gua, tp kasih syg die bg dari gua kecik lbh bsr nilai dari tanah 12 relung tu.

penang...masih steady.masih berkumandang azan wlpun dlm tv kata penang xleh azan kuat2.tp kt kawasan jajahan gua, azan ada je.keje pun masih steady..sdr xsdr 5/9 ritu cukup dah staun gua bermastautin kt penang..masih xde marka penang yg bekenan di hati..gamaknye kene balik perak jgk kot.mcm nak suruh mak gua carikan calon je bile tgk kwn2 sume tetiap bulan ada je yg kawen.pasal apa depa kawen awl2??..buat gua rasa mcm dah tua sgt xkawen2..pdhal gua baru 21 taun rasanya..rasanya..haa..ye, rasanya..asl?xcaya?hahahah

ada lagi yg nk buat open house x hujung2 syawal ni..gua tgh free ni....


5 comments:

Tasha said...

dah lepas raya aji pon. baru ak komen...ko 21?

tipuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Adeqq said...

Dan aku kisahkan lagu "bila rindu" untuk kau dengar. kalau-kalau kau masih ingat kat aku. Serius. tak pernah sehari pun tanpa aku fikirkan keadaan kau. Harap kau sihat di bawah lembayung Ilahi.

Jaga diri.

Anonymous said...

An interesting discussion is definitely worth comment.
I believe that you should write more on this issue, it may not be a taboo subject but generally people
do not speak about such issues. To the next! Kind regards!
!

Feel free to visit my blog post ... hostgator coupon code

Anonymous said...

You should also have all the tires properly inflated and
your battery fully charged

Feel free to surf to my web-site - car alarm

AAINA said...

lamanya kau tak update blog yahh. dah tak menulis? aku baca blog lama aku dan tengok banyak komen kau. so saja datang. kalau kau terbaca komen ini. hai!