biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Wednesday, July 18, 2012

eh???

Ntah apa bnda ntah yg mbwak gua rasa nak post 1 entry.mgkin sbb gua bosan.rindu pada kenangan lama gua dl.kahkahkah.mcm babeng.mcm ada byk benda nak cerita.tp bloging pakai hp mmg xstim.klimax die kurang.sbb kecik kot.normal la laki, sume suke yg beso2..

Em..dah brp lama gua duk penang?ntah.rasanya lg 2 bulan ckup staun kot.agaknye la.yg pasti, slama duk utara, baru 2x gua jejak kaki g siam.maklum la, penat keje, kene ada org massage kan.lgpun gua bujang.kalau dah bebini, mst la bini2 gua yg tlg massage kan.tp jgn risau,.gua layan massage yg rege rm12 tu je.btul2 massage sahaja.xde serves tambahan.maknanya gua masih teruna yg berkelana.

Sakit perut pulak.nak beristinjak kejap.

Chow



10 comments:

Tasha said...

pehh, mcm tak lama pulak ko ilang kan! haha...

keja elok2, aku ingat dah kawen dah, tu yang xlayan blog :P

SM said...

tak stim? apa kata lu try pakai galaxy note. cara beb!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

Gua xkawen lg.gua frust menonggeng je.rasa nak tonggeng punggung ke langit.kl tu cara bleh dpt gf baru.haha..tp cara tu xberkesan gua rasa.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

Tlg cari buyer bb torch 9800 gua ni bleh?teringin jgk nak pakai note.

fadh leyanie said...

lu mmg pasang niat nak kawin bnyak2 la ni..merjuk kpd ayat bini2.haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

Haha..gua xde calon beb..dah nak dkt staun menjanda...kl ada bini2 pun syok jgk kan...

Aujinz said...

alhamdulillah.. masih teruna lagi.. koh koh koh...

aku pun selalu gak gie massage.. tapi massage kat kerusi berbayor tue jer laa.. XD

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

Oh tuan aujinz..xsgka lu masih sudi lg masuk blog skupang dua gua ni.hehe..jgn risau.keterunaan gua utk mlm pas akad nikah je.kahkahkah...

Tp massage kt siam best.lu kene try.tp bln pose xleh g..makruh.

fadh leyanie said...

lek la..baru staun mnjanda.blog ni stahun skali ke hupdate.haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

blog ni update bila sunyi..slagi xsunyi, xupdate.hahaha...