biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Friday, August 7, 2009

ape cite bola sepak negara kita??




rabu lepas, skuad bola sepak melaysia bwh 19 thn telah tumpas kepada tuan rumah, vietnam





Malaysia 0 - Vietnam 2...




alasan yg diberikan "skuad negara keletihan kerana penerbangan dari malaysia ke vietnam"


woi, xde alasan yg munasabah lagi ke yg korang bg selain dari alasan bodoh tu!!..kalau kata game ni berlangsung kt spain ke, london ke, palestin ke, iraq ke, iran ke, aku boleh terima lagi..kl die kata faktor cuaca kt negara yg aku nyatakan td tu pun aku still boleh terima walaupun nmpak cm bodoh lagi..ni vietnam je..jerit dr m'sia pun boleh dgr..huhuhu...



sblm game, bukan main T-up lagi.."confident tgi" la.."mampu jd juara" la..bile kalah, bg alasan bangang.


tp seb bek semalam skuad malaysia berjaya tumpaskan skuad timor leste dgn jaringan 7-1..ala...timor leste boleh la....(nmpk sgt aku xsupport skuad m'sia)hahahahaha...kalah kene kutuk, menang pun kene kutuk..


tp aku peduli ape..ni blog aku.


skuad bola sepak negara memang di ambang kemusnahan..betul pe..

3 comments:

alvin si miskin bercherita.. said...

mereka patut suruh harun salim bacik jadi coach...

Tyna Aizat said...

ape pnye alasan la ni tak munasabah lansung.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

btul3 :D