biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Thursday, September 3, 2009

sokong barang buatan malaysia..malaysia boleh!!


jom pakat ramai2 kite sokong barang buatan malaysia. pic ni aku amik masa teman kawan aku g cari jam buatan malaysia yg persis original..

ape ke jadahnye ade papan tanda "DILARANG MENJUAL PRODUK CETAK ROMPAK" ARAHAN DATUK BANDAR KUALA LUMPUR & KEMENTERIAN PERDAGANGAN DALAM NEGERI DAN HAL EHWAL PENGGUNA.......

pada aku papan tanda tu bukan papan tanda amaran..sekadar papan tanda hiasan je...

xde tindakan ke dari pihak2 yg beri amaran seperti di atas??mana la dieorg pegi..mgkin sebab dieorg dpt side income dr sini kot.atau pun dieorg ni ade share ngn penjual2 brg2 buatan malaysia ni..

tapi ok gak, pasal secara tak langsung menjayakan kempen "BELILAH BARANGAN BUATAN MALAYSIA"...kan?

JOM RAMAI2 MENJAYAKAN KEMPEN KERAJAAN INI....



5 comments:

arnamee said...

jum jayakan, semangat ni;p

alvin si miskin bercherita.. said...

uit...papan tanda tu kan ke papan tanda arahan belilah barangan tiruan??

Lya Colours said...

hoh semangat2
moh la mc d buatan malaysia

huhuhu merepek2 di pg hari

belleOFranau said...

hahahaha..LOL!!!!!

♥ayudeadwish♥ said...

law nak lae berkesan, ko diri la kat ctu sambil pegang papan tanda tu.. hahahaa~`