biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Monday, November 23, 2009

bad day..


sorry cik ava, aziz alvin,tashabella,cik kamben,lina dura dll.. lama xupdate blog

tetiba je rasa nk update blog balik.


smlm aku jumpa 2org yg bodoh + blagak sombong.


1. smlm aku g bangi nek kete.ikot highway..ntah mana punye manusia, lane paling kanan blh bwk lembab nk mampos.wei mangkok..mana punye skola memandu ko blaja ha??bagero btol.igt jalan tu bapak ko pye ke..kl ye pun bapak ko yg turap jalan tu, agak2 la wei!!


2.smpai kt bangi, aku singgah kompleks ape bnda ntah..nk btolkan tali jam..soalan petama tokei jam tu tye..jam local ke ori?aku ckp la jam local.1 jam kwn aku (mont blanc jalan petaling)..1 lg jam aku tp jam auto.(panerai submersible)..150 hengget tu aku beli..tokei belagak tu ckp, jam local tala buat..kata die dgn nada yg megah..aku doakan kedai ko bankrap 14/12/09 ni..pasal time tu hari jadi aku.so aku harp kedai die bakrap jd hadiah plg bermakna masa hari jadi aku nt.bakrap la ko..bankrap la ko..hahahahaha..sial


3.turun je dr tingkat atas kompleks tu..aku lalu depan kedai ape ntah..ade org tgh gantung2 wayar..skali wayar tu jatuh, aku sempat elak dari kene kepala aku..aku tgk je la org (melayu umo lbh kurg 30 lbeh) tu smbil mengharapkan die mintak maap..tp melayu haprak keje makan gaji tu usha aku dgn kerek smbil ckp "ala, kene sikit pun nk buat muka macam @#$%^ ke dik??"

"@#$%^" tu aku xtaw die ckp ape.aaa...bodo..bodo..aku wat xtaw pasal tu tempat die.lgpun die bedua..bukan aku xbrani..tapi die lg brani dr aku kot.cilaka pye org tu.aku harap ko blk keje nt kene langgar lori ais..


amaran : kl aku jumpa 3 makhluk yg wat aku marah ni kt puchong, siap korg.aku bogelkan korg, ikat kt pkok kelapa, aku cmpak sarang kerengge..tp "kalau" la kan..huhuhu...bad day..

10 comments:

Koyuki said...

huhu
mmg bad day betul ni
kerek nye tokey jam
bleh blah

Lya Colours said...

hahaha kau kan da la lame gila x update

smpi kat list blogroll aku, ko paling bwh sekali sbb x update

relax babes, nk raya haji ni. nnt dpt mkn rendang

ngehehehehehe

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

wei...kamel...i lebiu dudes....happy besday taiko...
aku doakan mereka semua kena rompak ngan gangster puchong...
kammon dudes..kau bakal menang motor..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

hepy besday lor~~
ko samer besday ngan adek aku la~~
hahaha~~
t aku suh alvin bagi ko hadiah~
law dia tak bgi t aku geget dia~
kasi report same mak

law ko nak aku ngan alvin ley rompak kedai jamtu~
kira hadiah tuk ko ler~
hahahahaa~~~!!!

alvin~~
pinjam topeng james root

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

koyuki : tokei jam tu aku da suh gangster bangi g guni die.hahaha >:)

lya : hehe..aku pun xpaham ngn diri aku ni.kdg2 rasa malas nk men blog.tp tb2 jd rajin.
raya aji ni jmput la dtg uma.mkn rendg

alin : haha..incik alvin.lebiu..lebiu..tq3..aku da menang mtor taun lepas.nk menang jam ori pulak..tag heuer ke..

ayu : kl jd ko g rompak nt, ko amikkan aku brg2 nk repair jam ngn tali jam ye ye..aku nk repair jam aku

Koyuki said...

eh besday kau ke??
apsal tak cakap
bleh saya beli jam baru

wahahahaha~

Hepi besday (lambat wish pon orait ape?haha)

Ava said...

hahaha...maghah nampak..alolo..lek lor~hahaha...

awak mmg dah lame tk update blog..fikir awah dah kena kidnap oleh UFO ke ultraman ke??hahah...,rupenyer masih ada kat mesia..huhuu...

semoga hari yg mendtg adalah hri yg pling bahagia buat diri awak..amin...

»Tä§häbellä« said...

yeyeyeye..kamil dah aktif berblog balik hihihi tunggu tauu jap gi aq nak aktif lah ni ko jgn x komen sudah...cekek gak kang..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

koyuki : thanks ye..hehe..aku nk jam tangan besar yg org wat gntung kt dinding tu..hehe

ava : thanks jugak..sy ade je kt sini..ari tu ade UFO nk culik,tp xbjaya..ni kan xtionkamen.ehehe

tashabella : ko ckp je nk aktif blk..tp tgk xde post br pun..huhuhu..bek ko wat post br cpt..cpt!!

ema the clumsy girl said...

hahahhahahaha
blog ni mmg klakar r..
xthan gelak ni..
wawawaaaaaaa