biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Saturday, February 13, 2010

hari ni kite belajar....


da agak lama aku x hapdet blog ni..da ade spider web da..
em..xde idea nk hapdet pe..
tambah pulak intenet kt sirim ni cm siput
nk tnjuk skit pe yg aku da blaja spnjang sebulan aku kt sirim
hehehe
ni sume aku yg design




aaaa..bosan2...xde idea nk hapdet pe..


the end


kredit to : 
mr max
mr cheer
mr andrew 

ms mei

25 comments:

whitedaisy said...

woooooooo......hebt nye...
design kn gitar untk i satu plz...:P

::FAIZ FARISH:: said...

dah berkulat dah wei. lama gila kau hilang. (jangan perasan aku rindukan kau)

master teddy said...

err..pe tu?hehe =P

aNiSa hANg tUaH said...

rindu lolz dgn gitar gua
hohoh

Rowena Chasez said...

wahhhh..
patut laa lame menyepi...
hehee...
xcuti ke??

Moon Death Spell said...

tak dek idea ye...
hehehehehehe

tak pe.. setia menunggu di tepi sampai idea itu mai...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

apa kata kau cerita ttg pakcik zakuan...ataupun ttg boy burong saffel...
ishkk...lama tak jumpa kau buat aku rasa nak lempang kau..

zella said...

yaaayyyy!
update jugak la ni kn...
cite la psl u punya study skit...untuk ape design2 ni smua??

helena's said...

design gitar tu cantik..nak buleh??

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

whitedaisy..u nk i designkan gitar ke?xmo la..i bg gitar tros nk?hehehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

faiz..aku taw,jauh di lubuk hati kau, kau rindukan aku kan?hahahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

master teddy..tu sume design yg aku wat pakai autodesk inventor

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

anisa..mmg saje je aku ltk gitar kt entry aku.nk bg ko rindu ngn gitar ko.hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

rowena..aku cuti smgu..ko bile nk dtg semenanjung ni..ei, ko raya cina kan?btw, slmt hr ry k

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

tq cik bulan..setianye ko mngu kan.hehehe..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

alvin..ko nk lempang aku?
waaa..no no no no no...
aku blk hr ni..sabo2..mlm ni kite lepak

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik zella..ni sume product design..utk manufacturing..xpe2..nt aku wat entry pasal stdy aku.ngeee :)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

helena..nk ke?
tu aku design bodo2 je..ade buruk skit
kl nk gak amik la.haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hebat la ko lukis2...
hehehehe...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

bese bese je meniti senja...hasil blaja sebulan tu.hehe

GhOsToNe said...

jum g beli internet laen!

♥ciK-t0ge ♥ said...

waHhHh...
desiGnkaN saYe sebuAh uMah..
:>

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ghostone..p1w1max laju x?hehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik toge nk uma cmne?
ruma ran ok x?

♥ciK-t0ge ♥ said...

aaaa tamo2..
naK umaH banggaLo :>
kehskehs...