biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Tuesday, April 6, 2010

sorry to say.huhuhu



aku mintak maap kt kau kl aku xlayan kau skg n buat bodo ngn kau.
aku rasa aku xleh bekawan ngn kau yang perangai cm budak2 + hipokrit  
 untk sementara ni.mungkin...
pasal aku bukan jenis yg marah lama lama
lebih baik kau jd je diri sendiri drp ko jd org len
pasal nt kl mati pun, kau adalah kau.
xkn jadi org lain jugak
xperlu nk hipokrit
bepijak le kt bumi yg nyata
xperlu nk gah2 dgn ape yg sbnrnye ko xde  
xperlu nk tipu aku yg itu adalah kau
xperlu nk main2 kan aku mcm budak2
dan sorry
 mungkin level lawak kau yg memaki hamun mencarut carut sempena APRIL FOOL tu terlalu tinggi utk aku hadap
 aku xcelebrate APRIL FOOL, dan aku xsuke org yg wat PRANK, WAKENABEB, LAWAK BODO sempena APRIL FOOL utk kenekan org2 mcm aku ni.
dan skrg kau blh tye ape silap kau smpai aku xlayan kau lg?
kau pikir le sorg2...
 kau mmg silap besar
sorry beb


jgn salah anggap, ni bukan utk WHITE DAISY.
HEHEHE 





33 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ayooo...
apahal ini kamel...
hehehehe...
last xtahan...
bg tahu bukan untuk white daisy...
hehehehe...

BULLET said...

hah, kamen marah dah tu...siap la korang

sweet.ants said...

kene prank?
teruk sgt ke? story la sket...
maaf je la kwn tu, x mo gado2

Lya Colours said...

haha harus mention white daisy
kang majuk plak dia

Fza.ithu.Zazha said...

hurm..
aku ta ske bile kene sebegithu.
HuU~

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

sorri..aku janji tak buat lagi..
tapi kau kena faham..
aku mmg benci kau sejak zaman king kong lagi..
F**K U..



"kata alvin kpd sudin"

~0~ said...

marah sakan bro...

zella y said...

kena april fool ke??
ni msti kes kena prank yg melampau ni...

helena's said...

kenapa kenapa?hehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

bese la meniti senja..sesekali kene marah2 org gk kan..kl xmarah mana ceria hidup.HAHAHA

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

bullet..aku mrh kejap je..xpe..untng white daisy kapel ngn aku.muahahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

xnk la story zura..budak tu cm bdk2 je..da lama da sabar ngn die.tp last skali bile die prank cmtu yg xleh tahan tu..nk guran pun agak2 la..ni smpai maki2.buduhnyeee

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lya kalers2...harus la mention..nt die salah tafsir.hehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

fza..ko xske, aku lagi lagi lagi lagiiii la xsuke

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

alvin, tembak je sudin tu, pastu cmpak mayat die dalam parit blkg rumah rahsid pesaka

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

~0~
kdg2 kene marah sakan.haha..best..ce ko try..layan beb

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik zella...
memula da lama sabo da...tp bile kene prank yg br meletop tu.haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

helena.biarla rahsia..ecececece...hehehe

aNiSa hANg tUaH said...

jgn marah2 yerr..rilek2
:)

miNt said...

ak prank orang setiap masa.

tak perlu tggu April fool.

tapi ak nk gtau yg pasal mekdi hari tu bukan prank.

sebenarnya ak taktau korang tau ke tak bandar rawang dan ak takut korg trsilap masuk susur.

sebab sanak saudara ak kalau datang rumah ak selalu sesat kt situ patu dorg patah balik ke kL.

jd ak mg salu bawak org ke mekdi,dari mekdi tu baru ak reti nk direct ke rumah ak.

ak tau korg kecik ati pasal tu an?

maaf.ak igt nak gtau awal2.tapi ak tgok korang dah ketat ngn ak,jadi ak amik keputusan untuk diam.

maaf skali lagi.
walaupun ak mg suka prank orang.
tapi ak masih berhati perut.
dan agaknya skg ko dah cool kot pasal tu.

jadi ak bgtahu supaya ak puas hati dan tenang dijiwa.

wohohoho^^

ishiko said...

ummm...mmg mngundg kmrahan mnde2 cmnih...huhuuu

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

anisa...aku rasa ok skit pas wat entry ni.haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

erm..mint...entry ni bkn utk ko la...haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ishiko, mau nye idak....berasap 1 badan woooo

*ATIKAH RIANA* said...

aip..mara??

xbaik mara2 nie, tumbuh kedut bru tau..kmu 2 kan masih muda?usia bru 15tahun, kalo mara2 nie, t cepat tua

mningkat usia ke 65 thun bru tau..

hik3

miNt said...

mg lah bukan untuk ak.

bila masanya yg ak maki ko masa April fool.

^^

¶A.K.I¶ said...

kamen marah?? 1st tyme ni... waaa panas tros rce kibod ni..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

atikah..aku br 13 taun laa

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

mint..aku jenis marah kejap je.xde smpai 130 bulan.pasni kl jmpa ko da xde muke ketat lg..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aki, cepat simbah keyboard ngn air sirap ais

peja said...

ooo..lupa...

da bace lupa nk komen smalam...




hi kamen:)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahaha...hai peja

hans said...

kenapa ni
gaduh dgn saper?