biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Monday, August 9, 2010

cilaka pye imesh..

hr ni aku bosan
xbyk keje skg nk kene buat
aku nk chatting, tp gadis2 dalam imesh sume xnk layan aku
cilaka pye kerol
ntah ape jadah ayat die guna smpai gadis2 ramai yg chatting ngn die
plg sakit hati bile gadis2 tu yg tegur die dl..bukan die yg mulakan
tp aku ttp memujuk hati ni dgn berkata
"mungkin imesh kau dah kene sabotaj ni kamen, mesti ade setting yg kerol setkan supaya gadis2 xdpt ape yg aku taip kt dieorg"

pasal bosan, aku nk cite pasal henpon br
brand OLIVE
br distribute kt mesia 1000 unit je
bg kt staff TM je dl
mgu ni smpai lg 4500 unit, n mgu dpn smpai lg 4700 unit
time tu msti kerol da xdpt layan imesh dah.
hah! padan muke kau!

henpon ni br masuk MESIA
OLIVE CDMA C700


henpon ni leh main internet free.xperlu wireless selagi ade line
kalau cucuk kt laptop, leh jd modem
so, pasni kl da open market, xyah la pakai berukband tu..
henpon ni jugak kl call tepon uma seluruh mesia free
xde kene caj
kl tepon dr henpon olive ni ke henpon olive pun free

tp henpon ni akan di distributekan ke semua staff TM seluruh mesia dl, sbb hp ni pakai line TM
pastu br open market
skg ni pun base station die xbyk lg, line pun xbrp nk clear
lg2 kl indoor




konpem pasni berukband celcom, maxis dan beruk2band yg len akan jd murah!
kan?





29 comments:

Dyna Yvonne said...

hehe..munyik mcm best jek neh...hoho

Eqa said...

beli sudaahh....haha

MOFASAD said...

bila masa lu kerja promoter?

AyuE SurihanyOt said...

sengit betol persaingan..aku rasa nk balik zaman purba la...(-_-")

ishiko said...

henpon br plk... ko da beli ker??

.sweet-ants. said...

eik? tul ke?
teringin gak pkai line tenet tnpa byr.

cam mimpi je

aLeen aVriL said...

betoi lh kot..nnt berokban bkl jdik murah...silap2 dorg bg pree jer kat org ramai...huhhuhuhuhu...

Berd said...

hai abang salesman. hensem tau hari ni.

alvin takda umah harga 8juta said...

kerol tu mmg la kamen..dia mmg dengki ngan kejelitaan kau hingga buat setting agar lelaki2 kat luar sana tak nak chatting ngan kau..


ehhh..
ini qarin aku taip tau..



hp tu aku dpt free gak kan..sbb aku abg kau..



settel...

zella y said...

biar betul...

mane nak beli ni??
berapa rm??


harap2 lps ni yuran bulanan beruk2 tu akan jd murah....

AJ Nismihan said...

aku rasa tu setting untuk staff TM jer. tak ada benda free dekat dunia dah. mesti ada mee balik udang nih.

so, the most probable things are kena subscribe apa-apa untuk dapat free. ye lah, kan guna GPS sistem dari semua syarikat telso sekarang nih kena bayar, padahal kalau sesetengah tepon tuh kalau guna OVI ker, GARMIN ker, apa ker, dapat free jer.

ke aku jer yang tak reti guna?

oh maaf, enpon sony eriksen aku tak da GPS. ni enpon baling anjing jer nih.

Lya Colours said...

yarghhh tp still akan online kat lappy jua akhir nya
sbb mana puasa on9 kat fon, skrin kecik sgt

¶A.K.I¶ said...

ak bluurr la

aLy said...

ajaib sungguh.....

maisyara Pot! Pot! said...

mana nak dapat fon tu? macam best. but, tak ada fulus ar nak beli. ko belanje leh? buat untuk duit raya nnt. ngee^^ xD

elmo blurb said...

promoter ke ? :D

HonEyBuNNy said...

nak beli la...hehhehe..yala..berukband pn makin lma dah makin murah..heheh

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

hellioz said...

lu bisa bona kamen?

Aujinz said...

biar boto' jang oii...

hua hua hua..


ape kemende imesh tue????..
konfem..gua kampung..

bukan lumut said...

beruk hitam k eberuk cokelat kau agak2 lagi murah kamen?hehe

bukan lumut said...

beruk hitam ke beruk cokelat kau agak2 lagi murah kamen?hehe

DuniakuAbstrak said...

uhh..ade free2? betui ka??

cik helena said...

wow menarik gila!betul ke nih??nak beli nih!!!

Nerzhul said...

macam talipon rumah bimbit la nih. bagus ni. persaingan sengit tm dengan service provider lain. yehaa!

Adeqq said...

ehh, macam kenal ayat BERUKBAND tuh! kat mane ehh~ Aishhhh!~~

jane said...

BB kan ada?

lalalallala~

guna Blackberry lg sume boleh

hahahhaha

Fhad said...

lu keja TM ka? area mane? kamen syg... nnt u rembat satu tuk i taw.. nnt malam i suh mofasad kasi service leyup2 kat u.. hahaha

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

adoiiii aku tak pakai berukband tu.... aku pakai cybercafe punya line lerrrr