biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Monday, August 16, 2010

selamat hari lahir paduka abahnda

assalamualaikum
hye sume
mcm fes time rasanya bg salam sepanjang aku berblog
bese la, bulan pose kene baik skit..

harini hr lahir paduka abahnda aku
pasai pe paduka abahnda?pasai aku pasai la..haha
paduka abahnda zulkepli
harini jugak la secara resminye beliau pencen



utk paduka abahnda,
slmat hari lahir
smoga pjg umor
dimurahkan rezki
dikurniakan kesihatan berpanjangan
dan sentiasa di rahmati Allah

amin....








bulan2 pose ni kl bebuka kt kg hari2, mau stabil BMI aku..


32 comments:

alvin takda umah harga 8juta said...

semoga abahanda si pewaris buah lembu air ini di maniskan wajah serinya hingga ramai terpikat..

o.k tak doa gua??


wa nak doa lagi..

semoga abahanda di permudahkan perjalanan hidup didunia dan akhirat..

o.k tak doa yang ini??


nak doa lagi..



arghhh...


wa ngantuk la kamen..
wa nak tido..
jap lagi lu tazkirah wa..wa bole sebak sebok sebik...

k..

salam petik sikit..


wakakakakaka....



nge~~~


*******

alvin takda umah harga 8juta said...

kamen..
percayalah..
hidong panda ada tujuh lubang sama jumlah ngan dragon ball..

kata kila said...

selamat hari jadi abah. kila sayang abah,

ko diam kamen. sejak bile die jadi abah aku pun aku tak tahu.tapi aku nak jugak panggei die abah

fiQ Froz said...

pakcik jangan buat kerja umah berat2 ye..suh kamen je..die kan anak yg baik..=p


kamen lame senyap??
makan banyak lah ni berbuka kan?

¶A.K.I¶ said...

ko tak ckup tumbesaran!!!!


oowhh abah... slmt hari lahir ye~

MOFASAD said...

selamat berpencen kamen

makdara TERDIVA said...

semoga abah kamen diberikan kesihatan yg baik dan boleh tengok kamen cepat2 nikah :)

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

selamat hari lahir unlce..
saya adalah peminat uncle..

semoga uncle panjang umur, dimurahkan rezeki,
dan hidup diberkati..





uikk.. dah lama tak lepak sini..
maaf ye adik.. hehe..
akan ku selalu lepak cini... :)

aLeen aVriL said...

eh bakal ayah mentua dura dura dah pencen..


huhuhhuhu..

huhhuu..dura2 pon xkeje lg kan...nnt pak mentua ajak p kebun sama2..huhu


huhhh...

moga abahnda kamen panjang umo n sehat2 selalu..

AyuE SurihanyOt said...

selamat hari lahir abah...


ehh silap...


pakcik...=p

aNiSa hANg tUaH said...

happy birthday uncle!

cik helena said...

selamat hari jadi abah kamen! :)

Lya Colours said...

selamat hari lahir pakcik !!
semoga panjang umur dan murah rezeki

ishiko said...

ouh, selamat hari jadi ye abahnde kamen.. hee~

Mieza vs Rory said...

hepi besday papa...ahhaha
jagelah ank papa tuh baek2..
dier dh makin liar

Dyna Yvonne said...

epy bday utk abahnda kamen...
smg pjg umo murah rzki n sehat2 salu...

>_<

.sweet-ants. said...

slmt ulang tahun kelahiran pakcik...
wish u all the best.. ;)

AJ Nismihan said...

sayang dan hargai mereka selagi boleh kawan.
aku dah tak sempat dah :)

deus X machina said...

selamat hari lahir abahnda,

dari anankanda shah alam

Berd said...

saya partner rapat kamen. moga abahnda restui.

aLy said...

abahnda dah pencen dari keje
jangan kau pun ikut pencen sama


wehh ape cer akademi tu? dapat?

SZ said...

selamat hari lahir kepada beliau.

Aujinz said...

Uih..

Bapak lu hensem macam bapak gua..

hik hik hik

Cik Panda said...

alvin takda umah harga 8juta said...

kamen..
percayalah..
hidong panda ada tujuh lubang sama jumlah ngan dragon ball..

August 15, 2010 6:49 PM

Lu carik pasal nampak?

miss nina said...

kamen,
semoga Allah panjangkan usia ayah kamu dan dimurahkan rezeki.amin

I_Hate_Lolipop said...

semoga D.Y.M.M abahnda kau terus romantis bersama D.Y.M.M Bonda mu.

woi, entry ko puasa2 ni dah takde gosip eh?

jane said...

happy besday tuk abah kamen=)

maisyara Pot! Pot! said...

selamat hari jadi pokcik. ngeee^^ nk duit raya 5.55 leh?^^

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Abah oh Abah...
Kerana abah aku disini
Kerana abah aku gembira
Kerana abah kuterasa bahagia…
Terima kasih atas segalanya
Abah oh Abah…
Tak pernah kau keluhkan
Semenjak kecil aku dibesarkan
aku dimanjakan dengan belaian gurauanmu
Teguran mu.. Marah mu..
Tanda sayangnya abah pada anak mu
Anak mu saja tak peduli dan buat tak tahu
Abah oh Abah...
Abah…engkau semangatku
kau padamkan air mataku...ketika aku bersedih…
Engkau penawarku ketika aku sakit…
ketika aku ketawa .. engkau turut ketawa
Abah oh Abah...
Namun ketika engkau berduka ?
Aku harap Akulah penawar duka laramu
Tiap saat aku menghitung kerinduan terhadapmu…
Selamat Ulang Tahun Kelahiran Abah
Doa ku untuk mu
رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
"Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab"
"Ya Tuhan kami, beri ampunlah aku dan kedua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)"
O our Lord! And forgive me, and my parents, and all the Muslims on the day when the account will be establishe

happy birtday pada ayah da kamu yeeeee

Nerzhul said...

selamat besday versi terlambat kepada pakcik.

HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir ayahnda...hehehhe

elmo blurb said...

sanah helwah abahnda! :D