biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Thursday, November 4, 2010

hari hari terakhir di Zeta Resources

Diari hari ni

0615 : Bangun solat subuh, tido balik

0830 : Bangun, mandi, siap2 ke Klinik panel KTMB wat medical check up utk lapor diri kat Akademi KTMB Batu Gajah Isnin depan (8 nov)

0930 : Smpai Klinik, medical check up..urine test, blood test, tb2 doktor suh salin baju, pakai kain pelikat.die cek kaki, leher,turun kebawah skit.ketuk2 perut.pastu..........die pegang aku pye...argh..xleh terima btol..dulu masa nk masuk poli ngn uitm xpenah pun time medical check up doktor tu belek aku punye....damn...aku dah dinodai.

1200 :  Amik dura2 kt KL Central, Kene tahan ngn JPJ & JKJR..Dieorg wat kempen keselamatan jalan raya..suke2 ati je men tampal2 stiker kt motor aku mcm die yg byr downpayment motor aku.cis

1230 : Sampai office, makan nasik, amik kesempatan gunakan kelengkapan yg ada dalam office utk kali terakhir..kemas2 brg nk bwk balik tp xsmpai ati nk rembat brg2 lain bwk balik

1420 : G Lembaga hasil, mati stem utk surat perjanjian KTMB

1500 : Balik office, jwb call customer utk kali terakhir keje kt sini.Pastu igt nk cuci akuarium..tp xpe la..pasal ikan pun da tinggal 4 ekor je drp 15 ekor..so, biar je la sume mampos

1600 : Send email omputeh skit kt kwn2 ngn bos..kata mengamalkan gaya hidup urban..kene la ade style

skg da pukul 1625 : Rasa mcm nk blah skg pun ade




p/s : Bos, tolong la up gaji byk skit..jgn smpai senior manager tu pun brenti gak..ni dapat payment dari TM trus nk beli bangunan baru.kl office xpe lagi.. pastu alasan xleh nk naik gaji sbb duit company xckup..  

p/s : kredit to fairuz, ijat todak, khairool playboy, dura2 senget, fairuz singapore, En.Wan Suhil & En.Zaaim.Thank you for everything.

p/s : utk staff TM, masalah xleh nk wat data (1515), CDMA cepat panas, bateri cepat abis, call kdg2 xdgr, SMS send/ recieve kdg2 xleh sbb company korg (TM) xtambah BTS 450MHz Huawei. So jangan la asal ade masalah je nk mintak replace set baru..pastu kl dah antar set, bg la skali service voucher.ktorg bukan ade byk masa nk call korg blk tye apa prob set tu.dasar nk kene sumpah seranah dalam hati.


utk korg, aku blm ade kesempatan nk blogwalking lagi sbb masih sibuk uruskan hari2 terakhir aku kt company ni..pasni mgkin susah sbb aku da start training kt akademi. Tp aku akan cr masa seswaii gak nk gomol blog korg smpai lebam.


tata..












pasni mungkin xde masa lg nk wat cubeecraft

23 comments:

aLy A said...

sticker tu kau da cabut balik?





tahniah~!
anda berjaya~!

=)

FzaIbrahim said...

wah, tukar kerja.
huhu.
masuk gaji lanjer aku! :D

DuniakuAbstrak said...

kau punya dah kena....err

haha

selamat berakedemi

Dyna Yvonne said...

kamennnn~
slmt slmt slmt~
slmt bjaye dn slmt berakademi~
>_<

Lya Colours said...

gud luck kamen

::cdot the dot:: said...

selamat hari raya kamen..


semoga ko bahagia di tempat baru..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat berjaya dalam hidup ko kamen...

maCy said...

gaji keenam utk macy ok?



kamen.. lamanya xon9~

SZ said...

akademi fantasia?

.sweet-ants. said...

all the best kamen.

p/s: tasha tanya kabar kamu. call dia immediately

HonEyBuNNy said...

good luck yer training kt akademi~~~

Aujinz said...

sabarlah Kamen..
bukan kau sorang jer telah di nodai..
muahahahhaha...

Anonymous said...

awk tggl kn sy..hhuhu







_dura2

¶A.K.I¶ said...

tahniah kamen...
hebat2~~
tahniah~~

syaf said...

tahniah :-

1- kaw dah dinodai
2- ko x basuk aquarium bagik ikan mampus...cam harem
3- ko kije kat TM ke sbelum nih?
4- Wish u luck bro..training lah sampai lebam..

ishiko said...

itu namanya kebizian.. heheee..

elmo blurb blurb said...

tu dia check sperm test kot. lol.

bagi kucing makan lah ikan tu semua, kenyang perut. makan free.

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

kau di noda??
nak kumpul org blasah dogtor tu tak?

kella said...

weh.. cdma memang hampeh...
upps!
shhhh....

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

wooooo ko masuk akedemi fantasia ke atau akedemik alQuran....

eeemmmm patutlahhh ternoda rupanyerrr

kata kila said...

naik gaji.mintak naik gaji guna blog?cadangan bernas

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

thanks kerana bagi tau aku .... pasal harga tewww lain kali aku akan sebutkan sekali dalam blog aku.... cadangan ko ni mmg bernas aku tak terfikir lah.... nak letak harga badjet tersebut...

lain kali aku bagi tau lahh yeee....

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

harap sukses..selamat dok kat akedemik ye...... but yang syoknyerrrr madikal ceck tu siap buat ehemmmm-ehemmmmm adoiiii aku tak sanggup......