biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Thursday, October 28, 2010

hari hindustan sedunia

quick entry
entry kali ni bosan, sila klik tanda X kaler merah kt hujung atas membawak ke kanan tu

kepala tgh runsing, mcm ada byk masalah mengalahkan bos
wlpun byk masa untuk siapkan cubeecraft, tp hati mcm x tenang
xpe,manusia mmg xlari dari masalah dgn buat silap

kl dieorg ade buat hari persahabatan sedunia
(eleh, jgn pura2 xpnh dpt, mana yg penah foward ke 7 org dan korg pnh dpt balik msg tu, knon2 anda disyangi kan??haha)
harini aku nk umumkan
hari hindustan sedunia


Aaj Kal Tere Mere Pyar



Aajkal Tere Mere Pyar Ke Charche Har Zubaan Par
Sab Ko Maloom Hai Aur Sabko Khabar Ho Gayi

Humne To Pyar Mein Aisa Kaam Kar Liya
Pyar Ki Raah Mein Apna Naam Kar Liya
Aajkal Tere Mere.......

Do Badan Ek Dil Ek Jaan Ho Gaye
Manzilen Ek Hui Humsafar Ban Gaye
Aajkal Tere Mere.......

Kyon Bhala Hum Daren Dil Ke Malik Hain Hum
Har Janam Mein Tujhe Apna Mana Sanam
Aajkal Tere Mere Pyar Ke Charche Har Zubaan Par
Sab Ko Maloom Hai Aur Sabko Khabar Ho Gayi







"Kamen, cepat pulih!!.."monolog kamen sendirian


-sori lama xbuat onar kt blog korg, bile da kembali normal, aku men meng"onar" blog korg k..


 
 
 
“”






35 comments:

kata kila said...

kamen.aku hari2 dengar hindustan.miahahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

btol2 jiwa kacau nieh...

SZ said...

kamen,
bukan ko suka lagu sungai gangga tu ke?
haha

Rowena Chasez said...

wahh..
kau membuatkan aku terasa nak menari...
:DD

Aujinz said...

muahahahahhaa..

yeahhh..mari bergelek..

maCy said...

macy y stress bce sini. haha

kamen try translate ape sume tu

AJ Nismihan said...

layan saja
kadang2kita pun boleh hanyut dalam runsing yang kita tak tahu mana mahu pusing
ye lah, punca pun tak tahu, mana mampu boleh langsai usaha kan?
~hilang punca?~

hehe

ah
berehat sekejap
kamu dah terlalu sangat dakap rutin hidup yang sama
cuba alih satu dua
mana tahu, ada sedikit lega.

aku pun sama
kusut sikit

* meh kita zohor awal hari nih nak *

ah, pada Allah saja pun yang kita bisa berdoa

* playlist aku hari ni ada satu lagu saja. Faizal Tahir - Mestikah Ada Yang lain, dari jam 8 sampai la. dan cubecraft aku pun ada danbo jer. Wall E dan Astro boy tak gunting2lagi. Huhu. Nak kejar hang la kumpui banyak2 ~err nak tolong guntingkan tak kamen? hehe *

zella y said...

serius...aku suka cite ni taw...

Lya Colours said...

fuhhh
kamen layan hindustan
accaa !!!

DuniakuAbstrak said...

argghhh...apekah??



err.. layan gak lagu ni...



haha

HonEyBuNNy said...

wah2...syok gak layan lagu industan..heheh

syaf said...

kaw pehal tetibe merapu nih??? sakit?

AyuZ DeathWisH said...

tak la
hari ni hari gile ko

FzaIbrahim said...

gila!
aku sumpah ko jado jebon kang bru tawu! haha

aLeen aVriL said...

apa kao mencarut dengan bahasa industan ke laut ko nih...


ish3....


kamen!!!!! kaho na pyar hey....
mujo shukriah.....


hah nak jugak ckp industan..huh!!!!!

.sweet-ants. said...

eeiii jiwang versi idostan la kamel nih..
x sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Encik Tikus said...

sengal punya entry kah kah kah

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

tekanan jiwa kan>?
kesian kau..
aku nak tolong kau..
tapi..
aku pun ngah kuciwa nih

eiffel said...

huhuhu...industan?

aku mls sgt nk lyn..adik badik aku len smua ske industan..dlu..aku tepaksa ler lyn kn jerk...

skrg? tetiba rindu sama2 lepak tgk industan...

sbb bukan takat tgk, dn lyn lagu jerk,kteorang siap bajar mnari g...ngeee :D

Eqa said...

ko apesal?

maisyara Pot! Pot! said...

sah ko kurang siuman.. xD

Adeqq said...

be strong beb!

nasikputeh said...

wey code ape yg kat bawah skali tu?

bahasa planet marikh ye?

lumut said...

mia ho ledki banna keh tahna yenna hen karo phil rana hey....

paham??

woi yang kotak2 tuh aper???

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

woooooo hari-hari mau dengar lagu hindustannnn.... aku kat sini cuma layan lagu tamil aje dahhhhh...

masuk kedai gunting lagu tamil... masuk kedai makan mamak lagu tamil.... adoiiiiiii peninggggg-peninggggggg

Anonymous said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

woooooo hari-hari mau dengar lagu hindustannnn.... aku kat sini cuma layan lagu tamil aje dahhhhh...

masuk kedai gunting lagu tamil... masuk kedai makan mamak lagu tamil.... adoiiiiiii peninggggg-peninggggggg

Anonymous said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

woooooo hari-hari mau dengar lagu hindustannnn.... aku kat sini cuma layan lagu tamil aje dahhhhh...

masuk kedai gunting lagu tamil... masuk kedai makan mamak lagu tamil.... adoiiiiiii peninggggg-peninggggggg

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

sapa plak yang main copy-copy aku punya komen tewww ye.... heran betul lahhhh...

¶A.K.I¶ said...

terpengaruh depaa la ni!
ces

::cdot the dot:: said...

apa yg tak kena ni?


jiwa kacau??

Fiq said...

hahaha

aku pon layang hindi jugak!

Encik Psychopath said...

gua tak pergi sama hindu.taktaw kenapa.

miss nina said...

marbeles la kamen.
lagu hindustan tu :)

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda.


ohhhhhoooo kucu-kucu hatak heyyy... kucu kucu hotak hehhhh,,,,,

adoiiiii macam sahrul kan n kojol plak

.s.o.f.i.a. said...

happy belated hindustani day kamen!!!!!!! =)
(camtaik!!!!)