biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Sunday, October 24, 2010

happy belated birthday adeqq

wewiiiitt....
permulaan entry kali ni xde salam
konon nk jd cm mat saleh..wewit2 je udah.
berukband sejak dari smlm smpai skg amat berprestasi baik.sentiasa dalam klimax
mgkin pasal aku br pas bayar 2 bulan terus semalam,
aku rasa bile dah nk ujung2 billing date nt, die akan wat pasal balik

bulan ni macam ramai je yang celebrate birthday
smlm birthday sorang blogger ni..
edisi lambat hapdet lagi..aku mmg slalu lambat.haha
ok, back to the story..

happy belated birthday to tukang cakap a.k.a adeqq
wish cm bese lagi..
smoga pjg umur & dipercepatkan jodoh pasal aku harap dpt makan nasik minyak ko
murah rezki pasal aku pasti rezki aku pun akan lbh murah bile jmpa ko nt 
sentiasa diberkati, kesihatan berpanjangan, berjaya dunia akhirat

aku nk pesan skit ni,..
mana hadiah yg student bg coklat ke, kl xnk,ko simpan, bg aku
kurgkan makanan bergula pasal itu akan meningkatkan kandungan gula dalam darah dan ko akan berpotensi kene kencing manis seraya memberi kesan terhadap pengurangan ikatan sedatif dan ionik dalam tubuh ko
kurangkan buat muke ketat, poyo2 angkuh, sbb ko xkan berjaya buat sume tu..jangan mimpi.ko xde kebolehan utk wat sume tu.
jangan jadi penjenayah fashion dengan memakai kasut sukan dan berbaju kurung lagi..cukup la sekali mimpi ngeri tu.
ko da tua, lg 2 taun nk masuk suku abad.sila sedar diri.hahahaha

asl pesan aku lg pjg dr wish aku ni..em...



ok..chill!!!hehe



happy belated birthday jugak utk
-kila keji
-uncle syaf
-abg long kepada macy day parade

aku ade miss sape2 lg x??

mon, aku da  wish haritu kan..balik nt bwk morning masume utk aku.yg rmbut hitam taw.tolong pilih yg comel2 dan agak2 padan dengan jati diri aku k.
(keji x aku?haha)


tata

assalamualaikum...

22 comments:

DuniakuAbstrak said...

wewit!

DuniakuAbstrak said...

aiseh muka censored..susah la nak wewit kat dia camni..haha

SZ said...

hepi besday adeqq.

kamen!!
lama sungguh kita x ber buzz.
ngahaha.
okeh kamen,
next year aku kasi.
hehe.
mulianya hati aku.

fndrocka said...

A P Ber day

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

epy bestday...

maisyara Pot! Pot! said...

happy birthday adeqq! ^^

::cdot the dot:: said...

waalaikumsalamm...

Lya Colours said...

epi besday adeqq !!!!

eiffel said...

hepy bufday.....

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

terbaik entri ni..


:)

hepi besday~~~

zella y said...

la...np sensored kan mukanya....
hapi birthday....

Lovely Bella said...

wewiit gaks laa! hye.. 1st time singgah sini... mcm besh jerk!! :)

¶A.K.I¶ said...

wohh!!
ko jmpa dah dia ea??

AJ Nismihan said...

tukang cakap pun nak buat muka ketat ker?
hua ha ha
dah tua nanti, tak nak buat pun, muka jadi ketat gak Adeqq oi!
hua ha ha

ok
ok
selamat ulang tahun yang ker 23 tahun ter Adeqq
Lu ingat satu ja,
ulang tahun nih, bukan untuk bangga2kita dah besar, tapi nak banggakan dengan makabah sebab depa sanggup bela kita sampai la nih!

dan untuk Adeqq.
semoga esok lebih cerah dari cerah2malam di i-city shahalam tuh.
cahaya neon itu semua palsu dan tidak akan sama dengan cahaya alam esok nya.
dan
jangan jadi sesat dalam sinar yang belum pasti.
kalau ada jodoh, insya'Allah 'orangnya' akan sampai.
kan semua tuh dah dijanjikan!
=)

dan untuk kamen
ucap birthday tak perlu panjang, yang panjang pesan jer.
kenapa?
sebab berpesan-pesan ke arah kebenaran tuh dapat pahala,
tapi nak wish birthdaya aku tak sure!
hehe

=)
biar lambat wish, tapi kita tetap ingat kawan2kan kamen?

Rowena Chasez said...

happy birthday adeqq..
:)

syaf said...

besday aku ko tak buat special entyr pown...

aku nk minum downy 4x sekarang....

Adeqq said...

Tanks a lot to all! And special thanks to AJ yang bg nasihat panjang panjang.

Million thanks to kamen yg sudi wat entry untuk aku. Thats what friends are for rite? thank banyak bg kekuatan kat aku. And thanks buat aku sedar yang ramai lagi org sayang aku. Thanks thanks thanks ^__^

Aujinz said...

AP Besdei..





aku lemau tul la.. banyak komen aku yang semalam aku komen macam x publish jer..

aaaaaaaa...

elmo gemOk said...

epi besday adeq ;)
fashion disaster cool ok.. haha

psstt; 4:31 = kawen 4 dapat 31 anak. -.-

Anonymous said...

hepi besdy jgk untk dia....maga hepi..






dura2.

miss nina said...

happy belated birthday to adeq.
kamen, sihat?

nasikputeh said...

selamaaaaaaaaattt~