biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Friday, October 22, 2010

aktiviti pekerja swasta yang xde mood nk keje

assalamualaikum
hye
cm xde mood nk koje 2-3 hari ni
layan cubeecraft
handmade....

wolfverin

cendawan dalam game super mario

spiderboy

spongebob

mereka ahli kumpulan xtionkamen

juga sangat rajin memberi moral support thdp aku yang sedang giat menyiapkan ahli kumpulan yang lain


ini la aktiviti seorg pekerja swasta yang malas nk wat kerja
ada byk lg cubeecraft yang aku da print pakai printer office
skg aku tgh bz siapkan cubeecraft yang lain....







hrp2 bos xtaw aku ada blog..



"bos,..gaji kan 23hb, bg je la harini..knp nk tgu isnin...."monolog kamen sendirian..



23 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tah la..
beberape hari ape nak kecoh..
kasi jew gaji awal..
hehehe...

aLeen aVriL said...

santet la...macam mane ko buat weii...??


kretip jgk ko nih...ekkeke

nnt ajar aku buat wei...
nnt2 aku bole ajar anak buat plak haaa...kekekek

SZ said...

hahaha.
kamen,
tolong g bentangkan sejadah kat masjid.

:p

Eqa said...

patrick takde ke weh..

haa..bgus gak ko nk dpt gaji..leh la open table nt..haha

Lya Colours said...

wah kiut nya
katak ada x??
weh aku suka mushroom tuh

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

wahh...kau dah berjaya senikan diri kau kamen..
aku harap kau lebey abstrak..
percayalah..
jiwa lelaki mcm kita ni adalah jiwa lelaki mutawasitah..

aku tatau apa aku taip..


chiouwwwwww........

zella y said...

comel...hehhe...
buat la squidward
i likeeee.... heheh

Aujinz said...

muahahaha...tau takpe..

lu pun macam gua gak bro..pekerja swasta yang kesepian..





eh..bukan..


kebosanan..

kata kila said...

gila babi.ko bt camna!!!

::FAIZ FARISH:: said...

cendawan tu comel

Anonymous said...

ckp nk buat untk org satu...color pink...mane nye???
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-

dura2

maCy said...

kamen. nak! taknak wat sndri. nak kamen kasi!

::cdot the dot:: said...

mutawasitah tu najis JACKun!!

haram pegang korang ni..kena samak..adoyyyy...

Adeqq said...

Salam.

Entry di atas adalah dirujuk.

Memandangkan esok bufday aku yg ke 23, sudilah ape kiranya ko membagi aku 23 bende alah tersebut di atas.

Sekian, terima kasih.

bukan penggoda said...

ehh u. i rase mcm comel je mende alah yg u bwt tu. dn pasti lg comel klw u bwt utk i.

tp, i xheran pon. sbb i dah jmpe yg lg giant! pasti alvinon jeles abes.

habis.

DuniakuAbstrak said...

smart dowh

weh

buat tutorial cara2 buat
cubeecraft
handmade

haha

.sweet-ants. said...

hahhaa
bosssssssss
kamen main2 waktu keje ni haaa!

nasikputeh said...

owwwuuuu...~

kalau aku nk jadik cubic craft camane?


ermm~

sambil pikir dan pandang siling..

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

wooooo ko asyik ngular ular saja tak mau kerja.... mau report kat boss lu... lu tak buat kerja... beb

eeeemmmmm siap pakai kalzanah oppiss tu... habis lingkup lah oppiss ko bankrap....

tapi cute plak cubecraff tu... cantikkk....

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

hampeehhhh ko gaji mau cepat.... kerja lambat-lambat...

aku rasa ini caranya ko buat mogok protes gaji lambat ye....

beb isnin gaji masuk ... aku nak cukai gaji ko tak leh cukai zakatlah sikit kat aku... banyak pahala ko nanti....

Rowena Chasez said...

kamen..
comel laaa...
aku nak jugak..
:)

Encik Psychopath said...

aku suke buad cubox ni if nga bosan.

maisyara Pot! Pot! said...

dah lama aku tak layan benda ala ni T___T