biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Monday, May 24, 2010

rambut cendawan, kaki kepit punye cite


sape ske noh hujan angkat tangan...!!!
kau ye?haa..kau..kau yg kt sana ngn kau yg kt tepi kanan blkg skit tu..
ni cite pasal artis suar ketat n rambut cendawan korg punye cite ni..

bile baca paper pg td yg die kutuk budak unisel, aku tetanye tanye
ape ke heynye noh oi...budak mintak sign ko tulis "AWAK BUSUK"
dan paling annoying skali bile die kata "girls kt sini xcantik..xcun"
budak2 tu sume peminat  ko..ko nk diskriminasi paras rupe asal?
ko hensem sgt ke..xde la hebat mana pun..tp cm bagus
selebriti len yg dtg Unisel time tu cm Senator Tan Sri Dr Jins shamsudin,Datin Paduka Shuhaimi Baba,Datok Yusof haslam, ngn Datuk CT Nurhaliza xde pun belagak mcam kau..
jgn la ikut kepala ko je nk men blah dr majlis ikut suke ati..
bangang ke ape..

kl noh hujan baca belog aku ni, sila repot polis ye..aku nk gk jd antara blogger yg dpt masuk tivi..saman malu pun ok gak.duit nuffnang aku ade byk lg utk bayar saman.

malam ni wat sujud syukur pasal xpnh jd peminat noh hujan

sila kelik sini untuk cerita lbh lanjut

39 comments:

Farid Fernandez said...

cepat ko sampai?

hahahaha


hujan??

apa 2???

aku ada band gak...


band blogger lucah

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

haha..aku pun xtaw..aku baca dlm paper..xknl pun sape hujan ni..
ade application form x?aku nk join band kau

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

eh betul ke neh?

pesal wa xtahu?

wa peminat setia noh hujan neh

haish

sigh

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lu tataw ke manager tands?ade masuk melodi tghri td..dlm paper pun ade gak..

Farid Fernandez said...

aku rasa ada..

bahgian dram...

vokalis aku

gitaris 1 - alvin

gitaris 2 - frodo

gitaris 3 - berdnak

tinggal drammur jer

cik pingu said...

ye ke ni kamen?

nk link.



band blogger lucah?
nk jadi peminat no 1 la.
wakaka~

Farid Fernandez said...

cik pingu
sila jangan mengada2...
hahaha
kahs untuk lelaki sahaja

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

tlg la biarkan cik pinggu sabarina jd penyanyi kite....

Farid Fernandez said...

habis vokalis nie nak letak mana?

cik pingu said...

eleh farid nk jd vokalis. suara sedap ke?nanti x laku album.. hahaha.

:p

biar aku jd pengurus la, boleh pasarkan ke jepun. tp, farid sbgai pengurus ni x sure la laku ke x. hahaha.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik pinggu, ni link nye : http://www.bharian.com.my/bharian/articles/PeminatmahuNohmintamaaf/Article/index

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

haha..aku br nk bg ko duet ngn die..xpe..ko pilih la nk bg die main tamborin ke pengurus.haha

cik pingu said...

xleh bukak pon kamen.

ko copy x habes ke.

mofasad malas nak guna google akaun said...

duet?


ada butang like tak kat sini?


kalau ada nak like

aNiSa hANg tUaH said...

mbhahaha
aku ade tgok melodi pasal benda busuk ni td
pastu aku ade gak add twitter si noh hujan tu
oppss..
add die tak bererti aku minat mamat tuh
mbahaha...
kalau die anggap gurau berpada2 la,,,bebudak U tu bukannye kawan2 baik die yg kamceng nak dibawak bergurau mcm tu.
pergh..
paling best bile minah tu ckp..
"ala..die bukan ensem pon.."
mbahahaha

artis oh artis..

jom pakat ramai2 jgn jadik artis..
okei?

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku suka noh fernandoz..
lebih lucah!!
cepat kamu sampai kamen..
kau naik boat kah??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kamen lagi nsem dari noh...
hehehehe...
=)

Farid Fernandez said...

alvin porno star

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik pinggu...klik kt entry aku tu..aku da letak..klik kt "sini" tu...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

anisa..aku nk jd artis..xleh join pakatan kau.hahaha..aku tringin nk jd pengacara masak2..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

alvin : aku naik bot kaler oren yg ade sun roof tu..aku suke noh fernandez sg.besar

meniti senja : xde duit kecik la nk bg wat blnja..hahaha

farid : alvin porn star yg bhgian sexzoology...jgn tnjuk haiwan dpn die..nt die sgp

Nor Hanis said...

noh memang poyo

boo~

Lya Colours said...

haha gila kau nak glemer cepat ke kamen

zella y said...

si noh ni mmg bodo lah ckp menda2 mcm ni...

klu dia hensem pon,dia xpatut ckp mcm ni.... skrg ni dia xhensem,lagi la dia xlayak ckp mcm ni...

hahahhahah

Eyda Sheyda said...

saya x minat hujan.. cinG~!

Farid Fernandez said...

terima kasih membela saya.. hahaha

Aujinz said...

Noh hujan tue sape??..

dier eksyen kamen macam kite gak ker??..

kalau tak...sila boikot dier..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hanis : booooooooooooo....hahaha

lya : aku nk lg glemer dr cik apple

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

farid : aku x bela ko pun..itu statement..sila paham.haha

aujinz : eksyen kamen cm kite?haha..ko pun eksyen kamen gak ke..hehehe..noh hujan ni aku pun xknl.tp dgr2 cite aritis..ye la kot

Aujinz said...

laaa...ko tak tau ker..

Aku Kamen Raida Burakku..

yang hensem taon lapan ploh an tue aku laa...


Noh hujan nie sape?..
aku tak kenal..aku nak boikot dier..

♥ciK-t0ge ♥ said...

isKk.. saYe p0n xsuKe n0h nie!
baNd huJaN p0n sY xsuKe,
tah haPe2 laGU d0rg
Huh!
paNgai Lak xsenonoH...
jgn kwN d0rg Lg!

kk said...

mak aih busuk punya perangai.memang tak minat band ni ehehehe

wong ah ian said...

tadi aku dah dtg sini tp apesal aku x komen ha?..xpela bole komen lg kan..belum tarikh tutup kan?..haha

aku pedulik hape sama noh hujan ngan unisel..dua2 bukan hal aku..lalala

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aujinz : aku kamen rider yg ade hurup S tumbang tu..

kk : nt aku wat group anti noh kt pesbuk ko join k

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik toge : jgn kawan..!!ahaha

wong : da trikh tutup da..tp aku bg keistimewaan kt ko..pasal org2 gay perlu hak istimewa

Anonymous said...

mil..
bkn ko minat hujan ke dlu??..
hahaha
-mok-

Eriqa said...

giler la!! ko pn jgn jd gile kamil.hahah..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

mok : eh..xde la..hujan tu ape??


eriqa : hehe..jom jd sewel

whitedaisy said...

tp sy mint hujannnnnn....