biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Monday, May 31, 2010

hye cik apple, red mummy & ben shaari!!


mulai 2 jun ni, aku bertekad dan berazam nk menjalinkan hubungan baik dgn 
cik epal,red mummy & ben shaari 
  secara ikhlas..
"ye.ikhlas,"
kata ku yg bermonolog sendirian smbil mengganguk anggukkan kepala
dgn harapan dieorg akan upkan trafic aku, 
klik nuffnang aku byk2, 
jadi polower aku,
  menyemakkan shout box aku,
komen setiap entry yg aku buat,
dieorg linkkan blog aku stiap kali entry bru utk jd peymes cm dieorg 
dan
dgn harapan dieorg sudi untuk
bejumpa aku kat mapley bekembar presint 9 bile duit nuffnang aku da byk nt
ada 2 hari lg utk aku siap sediakan diri ni.
doakan aku bjaya ye!
babai! 






agak2 abg ben shaari pakai pencuci muke jenama ape ye...
cik apple suke makan ape ek?
 red mummy suke sume kaler merah ke?waw, i like!!

39 comments:

mofasad said...

1st

Lya Colours said...

oit apo kono kau
da kaya duit nuffnang nnt sapot la aku ni p bali
huhuhu

cik pingu said...

kamen nanti belanja aku ye kalo dah kaya!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

yess..aku no 3 la farid!!!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lya : aku cume nk jalinkan hubungan baik je secara ikhlas..korg jgn salah paham

sabariah : nt kl da kaya aku nk g jepon!

whitedaisy said...

awk...enset sy dua2 rosak..huahua....satu x keh idup...stu screen x nmpak pape pon...cne ni???

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lor..ye ke..yg screen xnmpak tu no yg mana?

whitedaisy said...

yg 013...huhu....awk on la ym..plzzzzzzzzzzz

Farid said...

cik epal nak ajak aku dating tapi dia tak ajak2.. duit nuff dia tak cukup kot nak balnja aku..

miahahahaha

HonEyBuNNy said...

wa...azam bulan june...ehhehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cilaka ko farid!..cik epal tu aku punye la!!haha :p

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ni azam 2jun smpai 7 jun je.haha

aNiSa hANg tUaH said...

gud2
mengeratkan silaturrahim
:)

miNt said...

hahahah..;DD

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

perghh...pasang strategi tu...saja je kan kau nak kaya cepat..

wong ah ian said...

kamennnnn...nanti dah kaya kite lepak same2 ok..aku jemput ko kat sri kembangan...ok kawan?..








hypocrisy sentiasa dalam diri..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

anisa ; bgus kan aku?hahaha

mint : :D

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

bon alvin : strategi kene ada..

ian : ok kawan..nt aku bg ko sparuh jugak

Dyna Yvonne said...

ahahaha...
bagus la ko...
gud strategy planner..
congratz~
ahaks~
^_*

ishiko said...

gud3x.. leyh naikkn traffic nuff ~

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

dyna yvone : hahaha.xnk try?

ishiko : ko ptut wat jugak

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

giler ayat membodek...
hahaha...
;)

Fhad said...

auw.. nnt tlg minta no hp ben ea.. i likee ben.. macho taw... hahahah

zella y said...

owh..ikhlas ker?? hahahahhaha

¶A.K.I¶ said...

apa kena ni???
kamen2!!

Nerzhul said...

dah kaya jangan lupe kengkawan ye kamen.haha

hellioz said...

gyahahahahahah
lu sajek je kan...
gwa paranawei lu baru lu tau...
gyahahahahahahahaahah~

Jantan Keparat said...

hahahah!!!
bagus2!

thelovers said...

kamen!!
hahahahaa..
aku pun nak menjalinkan hbgn baik ngn cik epal..
hahaaa~

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

meniti senja : bukan bodek..ikhlas ni.haha

fhad : nk pesan ape2 lg selain no fon die?brp dalam lubang pusat die xnk tye?haahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

zella : ye..sgt ikhlas cik zella

aki : haha..aku tgh cuba nk bersahabat tanpa mengharapkan balasan

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

nerzhul : hehe..ok2..nt aku blnja ko g konsert kl da kaya

hellioz : gyahahahahaha...ko xnk pesan ape2 ke kt dieorg?

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

jantan keparat : jom la join.huahua

the lovers : jom3.. :D

Aujinz said...

mapley precint 9??..

jom jom!

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Sama-sama Kita semua mendoakan
agar misi bantuan kepada rakyat dan bumi Gaza Selamat ...
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

waaarrgghhh aku tak ade pun nuff ni... aku nak kecek duit nuff ko tu ye buat modal makan aku seminggu boleh tak...

Cik apple, Red mummy dan ben shaari tu blog termashor tu...

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

gua tak kenal sapa depa pun..
gua kenal frodo je..


wakkakakakaka..

cik EPAL said...

aku pon kenal frodo je. haha. gila ahh frodo faymous. mesti cek nuffnang beriban riban. asal tak ada nama frodo lak kat entri ni??? :D

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aujinz : ko duk mana?jom3

alvin : aku pun kenal frodo je..tp aku rasa aku da knl cik epal & abg sally...kak red mumy je blm lg..gyahahahahaha (gelak hellioz)

cik epal : cik epal komen entry gua la!!!sungguh terUJA.hahahaha..hye cik epal..saya xtionkamen..

hellioz said...

gwa tumpang heppy sama lu...
gyahahahahahaaha~

HI5!
gyahahahahahaah~