biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Wednesday, June 2, 2010

kempen kami BLOGGER PICISAN menentang kezaliman ISRAEL

 bantu kami blogger picisan untuk menentang kezaliman ISRAEL LAKNATULLAH

tiada daya yg mampu ku kerahkan
tiada kekuatan yg dpt ku lemparkan
hanya doa yang mampu ku berikan

ya Allah
selamatkanlah pejuang pejuang shuhada yg mempertahankan agamaMU di PALESTIN..
permudahkanlah org2 yg memperjuangkan kebenaran
dan 
selamatkan serta permudahkanlah perjalanan misi keamanan utk gaza..
bantulah kami hambaMU yang lemah ini..
hancurkanlah kerajaan ISRAEL LAKNATULLAH sebagaimana mudahnya kau hancurkan tentera bergajah ABRAHAH..  
sesungguhnya tiada kekuatan yg dapat mengatasi kekuatanMU..
dan sesungguhnya Engkaulah yang maha pengasih lagi maha penyayang..
Amin ya robbal a'lamin..



"senjata org2 mukmin itu adalah doa"

 

kredit to bon alvin yg dibantu oleh farid fernandez atas kedua dua gambar terbaik ini


pilih gambar mana satu terbaik untuk blog anda (klik gambar utk saiz sebenar)
sila letakkan gambar itu di SIDE BAR anda!!
LETAK GAMBAR ITU DI WIDGET PALING ATAS SEKALI!!!

SILA BUAT ENTRI TENTANG LOGO INI DI BLOG ANDA!!!
DAN GALAKKAN MEREKA MEMBUAT ENTRI LOGO INI JUGA!!!
supaya rakan - rakan blogger kita yang lain tahu akan
kesungguhan blogger picisan seperti kita ini!!!





mungkin sokongan kepada kempen ini tidak dapat membuatkan anda jadi kaya, menambahkan bilangan follower anda dan meng upkan trafic anda, tetapi sebagai blogger picisan seperti kami, ini yang kami mampu lakukan sebagai tanda mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara seagama kite.

apa guna follower berjuta juta 
kalau xboley tolong setel kempen picisan ni??

25 comments:

Farid said...

1

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

haha..mengapa perlu gmbr khinzir memegang pedang...

Farid said...

pejuang bertopeng

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

thanks kamen..
semoga kau kaya..

cik pingu said...

nice one!

kamen, kaya nanti jgn lupe belanja aku!

*dah berapa kali aku bgtau ni, ko jgn lupe tau! hihi

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

time kasih atas doa itu alvinon

sabarimon..aku igt..jgn risau.haha

Lya Colours said...

YA ALLAH lindungilah saudara2 kami di sana....

zella y said...

amin....
sy dh amik gmbarnya....
nanti nak letak kt sidebar...

¶A.K.I¶ said...

aku da buat gak!!!

Fhad said...

dasar pemalas.. copy entry farid skit2 ek? hahahah

Dyna Yvonne said...

ye baeklah~
saye akan sokong~

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lya kalers : amin,,,

cik zella : time kasih cik zella..ajak kwn2 yg len ye

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

fhad :aku copy SIKIT je la.haha

yvone : time kasih :)

Frozen Angel said...

lets fight againt israel

Farid said...

FHADNTAT SIBUK JE

GUA TAK BERKIRA PON NAK KOPI2..

HAHAHA

Frodo Baggins said...
This comment has been removed by the author.
[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ben ashaari tiru entry gua sbijik lah!wah!sungguh terUJA

xpecaya?

serch kt google, taip "kempen kami blogger picisan"

klik kt ben ashaari







masih terUJA..~~`

Frodo Baggins said...

kau semakin kaya kamen!!!
tahniah!!!


>>___<<

jane said...

dgr cita ben ashaarrri follow blog ko kameeeeennn??

tahniahhhhh

hahaahaahahahha;D



ps;amalkan doa qunut nazilah stiap kali solat ok;)

cikCEPET said...

c.cepet sokong jugax..

:))

Pacifist said...

Sampai bila pemimpin dunia Islam mahu berdialog dan berjabat tangan dengan zionis laknatullah? Sampai bila kita harus melihat umat Islam disembelih? Sampai bila jihad ilmu, ekonomi, hawa nafsu akan berakhir dan ditukar dengan jihad Al-Qital pula? Disaat tentera Zionis membantai umat Islam, kita masih berjihad hawa nafsu? Ketahuilah selagi kita masih bernyawa,selagi itulah jihad hawa nafsu tidak akan berakhir, sedangkan jihad Al-Qital hanya pada waktu-waktu tertentu. Para sahabat(Rasulullah) berjihad hawa nafsu setelah kembali dari medan perang, sedangkan kita menolak untuk berjihad dengan pelbagai alasan. Kenapa kita tidak berjihad dengan semua jihad yang ada, dan mengikut kesesuaian waktu dan masa? Kenapa kita mengambil tanggungjawab lain untuk mengelak tanggungjawab yang lain? Sedangkan tanggungjawab itu perlu dipenuhi secara berturutan? Kenapa takut dengan kalimah JIHAD? Saya bukan mengejar mati, tetapi lihatlah apa yang berlaku di Palestin dan tanggungjawab kita, dan jika kita masih di takuk lama. Maka, saksikanlah drama air mata ini hingga ke anak cucu kita. Katakan pada mereka, itu sudah nasib mereka(Palestin) dan tiada apa yg mampu dibuat oleh kita.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

frodo :cik epal ckp die knl kau..tnyata ko lbh kaya..

jane : thnx kak jane..ok sy akan amalkan..

c.cepet : time kasih..smoga Allah merahmati kamu

pacifist : jom jihad!

kella said...

aku ikut jugak!
salam singgah sini.. :D

lovelylady said...

kbetulan gua pn mmg wat post ttg nih..so gua dh masukkan logo tu & wat link..lu dh kaya kalo jgn lupa gua tp b4 kaya tu, lu jgn lupa dtg gak jenguk2 blog gua! gua doa lu kaya, buat gua..gua x mo kaya, tp gua mau sempurna idup, cukup semua & menten low profile je.. ;)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

kella : thanks!

lovelady : gua nk jd kaya nk sempurna hidup..pasal gua kene sume lbh dr lu.hahahaha!