biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Sunday, June 6, 2010

oh ruhaya, fatimah, azizah & maimunah!

oh ruhaya,
sungguh cantik dipandang bagai bulan
penuh terang mengambang wajahmu yang gumilang
oh ruhaya 2x

manis budi bahasa tiap masa
tidak boleh ku rubah hati ku dari tergoda

oh ruhaya...oh ruhaya!!!!~~~
**********************************

maimunah oh maimunah    2x
br sekali aku bertemu
sguh memikat jantung hatiku ~~~

ulang 2x

************************************
 
video  


pitching yang perfect!
betul2 menjiwai lagu!
pakej yang lengkap!


SILA KETAWA PUAS PUAS DULU....
















....


...


..
 

.


suke?
dah abis ketawa dah?!
xtakot jd cmtu bile da tua?
itu pun kl sempat tua




SAIDINA ALI BERKATA :

JIKA INGIN MENJADI ORANG TUA YANG TIDAK NYANYUK, 
TIDAK MENGENAL BENDA, 
SEBALIKNYA MENJADI ORANG TUA YANG BERMANFAAT & SEGAR OTAKNYA,  
MAKA SEDARI MUDA LAGI AMALKAN MEMBACA AL-QURAN  

 
 sila tanya diri sendiri..adakah anda mungkin menjadi seperti penyanyi tersebut?





tiba2 entry hari ni cm series skit...sama kite ambil iktibar 

maaf..tiada niat utk mengaibkan watak utama entry ini.. 

27 comments:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahahah!!!

dr td aku tahan gelak!!


kt entry td xleh nk gelak..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

sama2 kite amik iktibar ye blogger blogger picisan semua.. ;)

cik pingu said...

dri mana ko dapat tu kamen?

mula2 mmg gelak, lama2 rasa kesian la plk. makcik tu nyanyuk atau mmg mcm tu dri muda?

esoksemalam said...

aku dah penah tgk video ni....sedih weh..dan byk pahala kite kalau kite berjasa pada mereka....mane tau2 sok2 turn kite jd mcm tuh?

weh....a'ah kau lah yg teke mimpi tuh...cehh...em lagi satu...cerita tu mmg sedih...bkn mudah nak move on....take care.

Farid said...

aku dah naekkan entri ini..



http://mofasad.blogspot.com/2010/04/jangan-lakukan-kepada-orang-tua-kita.html

Dyna Yvonne said...

insaf~
(n_n)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

sabarimon : dr youtube..kesian kan..sila ambil iktibar

esoksemalam : ada cara kan utk cegak nyanyuk..

hehehe..aku mmg terer..

parid maupusat : bgus2..pasni kite wat kempen jgn lakukan ini kepada org tua kite k

yvone : :)

Linglung said...

gua insaf!!

esoksemalam said...

kalau rajin nnt ruang komen ni buat pop-out window..sebab lagi mesra alam...kalau x rajin xpe..just bg cadangan.

=)

hellioz said...

lahawau lu
gelak cam babi gwa sorang2
gyahahaahahahaahaha~

lu agak2 dia cun tak mase muda2 dulu?
gwa syak dia mesty cun macam lisa surihani muda...

bole x?
gyahahahaahahaahahahaha~

Lya Colours said...

first time aku tgk masa kat fb
orang tagged2 video ni
rasa mcm x patut plak
kesian makcik tuh jadi bahan gelak2 kita
huhuhu
makcik maafkan kami
semoga makcik bahagia

Aujinz said...

ye ye...

aku insaf...

intan payung said...

kesian gilaa..kalau kita dengar dia nyanyi mungkin kelakar tapi kite tak tawu ape sbenarnye penderitaan diorg..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku ingat kan parit tadi..
huh..


weng~~

HonEyBuNNy said...

btol2...setuju...huuhu..bca quran lagi bgus..dpt pahala...berkat..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

al-quran...
segalanya...

zella y said...

insaf2...
tp mcm ksian plak la....

Adeqq said...

Insaf! Thanks untuk entry ni. InsyaAllah. Sama-sama perbetulkan diri.

cikCEPET said...

ahaha klaka jep mule2...
tp last tuh cm insaf sket lak..

:))

helena's said...

dah tengok dulu,memang kelaka hahaahahah!

tp kesian dia..

¶A.K.I¶ said...

hummm.. xley tgk la beb!
so ak xtaw nk komen ap...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ling long : gua pun insaf bro.huhu

esoksemalam : ok.hehehe

helioz : gua rasa muke die cm posha sondha le..

lya kalers : aah..maafkan kami macik..smoga macik bhgia

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aujinz : ko ptut dr dulu kene insaf..haha

intanpayung : ye2..btol btol btol

alvin : parid yg mengintai kejap masa memula macik tu nk nyanyi

honeyboney : ye..sy pun stuju

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

meniti senja : :)

zella : kesin kan?

adeq : ye..btul tu

cik cepet : mmg sian..tp nk wat cmne

helena : sila insaf cpt2 ye.hehe

aki : sila cmpak berukband anda..beralihlah ke P1Wimax.hahaha

kk said...

eh macm kejam lah pulak sape yang rakam ni.

aLy said...

derita makcik tu diluahkan dalam versi lagu..
semoga makcik tu lebih bahgia lagi..

xinan84 said...

paling tak baik nurse yang suh nyanyi tu la..hampeh tol