biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Thursday, June 3, 2010

feedback yg ckup positive.hehe


nmpknya cubaan aku utk mendekati bloger2 termashur seperti entry sblm ni masih xberhasil
mgkin niat ikhlas aku yg mngharapkan sedikit balasn masih xckup ikhlas atau disalahertikan..hahaha..
tiba tiba...aku masuk belog ini..
sedang nafsu ghairah utk blogwalking bergelora dan hampir mencapai klimaks tanpa bantuan KY jelly
dan ketika idea mengomen entry terpancut pancut tanpa ransangan..
aku terpandang di kotak komen beliau...


cilaka...mengapa hellioz..bukan aku


ditambah dgn ini pula..
bca dr bwh ke atas




aku rasa hellioz lbh mengerti dan lbh memahami diri cik apple
.

..
 ...

....

.....

......

.....

....

...

..

.


oh cik apple..mungkin kita x ditakdirkan utk bersama T_T 






tp pada suatu petang...




gile argh..cik epal dah mula mendekati aku..
tq hellioz..meh sini meh nk pelok skit..





 apabila ben ashaari mula menjadi follower aku..





dan beliau menyahut seruan kempen 
"KAMI BLOGGER PICISAN MENENTANG KEZALIMAN ISRAEL"




ko tgk..paling atas skali dlm senarai pakcik google!!
parid maupusat pun kalah..



haha...tp aku masih xberpeluang nk tye die pakai pencuci muka ape..
time kasih abg sally kerana menyertai kempen ini


feedback yg ckup positive




tinggal redmummy je yg masih blm bg feedback..








mgkin die masih sibuk... 
atau die mungkin sedang bersuka ria di KLCC
ketika kite sdg sibuk berkempen...

23 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

waa
sungguh bertuah
cik epal memberi feedback

barangkali kau ditakdirkan bersama dgn beliau
heheheh

kk said...

waahhh tahniah tahniah eheehehe

Farid said...

gua rasa ada benda cuba lu sorokkan???
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha











babi la....
search guna google pakai nie la

KEMPEN KAMI BLOGGER PICISAN MENENTANG KEKEJAMAN ISRAEL!!


tgk sape number satu??


xcaya tgk sini


MEH TGK SINI KALAU TAK CAYA



hahahaha

hellioz said...

hawau lu....
saje je interprame gwa
dala gwa byk mencarut
gyahahahahahaah~

Frodo Baggins said...

cik epal mendekati lu dgn sebut nama wa aarr kamen ... ahhhh wa mmg tau hati cik epal hanya tuk wa.


muahhhh cik epal pink!! weeeee~~


>>___<<

Frodo Baggins said...

merahmummy tgh bz beli coli merah. keh3x

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku tak paham kau ni kamen..
aku dapat rasa kau dah berubah..
kau seakan dilanda ketaksuban ni..
cuba kau bawak2 berishtifar..

ntah apa yang kau kejar skunk kamen..
owhh kamen..
ingat la kamen..kau tu keturunan pemain buah langsi lembu air..

kamen..gua jeles sebenarnya..sial la lu kamen..lu pelan2 je maju kehadapan..sedangkan gua masih melukut ditepi gantang..


kpd cik epal..sy suka blog awak tau..sy juga suka pie epal mcd tau..


frodo..ni gua mohon..tolong la jgn sebut coli merah..gua terangsang la siot!!!


tapi coli putih lebih comel..

farid..kalau lu perasan..gua dok bawah encek ben kat ranking tu kan..
kenapa gua dok bawah ben??sbb gua mula cuba rapati ben shaari..jgn jeles farid..

Lya Colours said...

wallaweh
pasni beriban la nuffnang
jgn lupa sedekah kat gua sket
hohoho

cik pingu said...

kamen.
pesanan sekali lagi buat ko.
kalo kaya jgn lupe belanja aku..

yg ikhlas
-sabariah

miNt said...

hahahaha..;DD

cik EPAL said...

haha. layankan aje la

cik EPAL said...

muahh frodo. huahuahua

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ini kah entri yg ko suruh aku bace samapi datang kedai aku nak cakap tue...
hahaha...
;)

wong ah ian said...

aku cuma terpana dengan perkataan coli merah..perkataan yg lain2 pegi jahanam!

Dyna Yvonne said...

ahahha...
semoga dpt ape yg ko cita2 kn~
^_*..

Aujinz said...

aku nak harap Cik Epal taip name aku pun....

harapan aku boleh makan pizza lapan keping lagi tinggi dari harapkan Cik Epal taip name aku...



[..rendah diri sikit...]

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

anisa : oh..aku pun harap begitu

kk : mekacih!

farid : aaah!!xnk!

hellioz : asal?lu segan ngn cik pai epal?gyahahahahaha!!!!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

frodo : hati aku da hancur cm tembikai jatuh dr bgunan skolah tingkat 2 bile ko bgtaw yg cik epal ditakdirkan utk ko..cilaka.. T_T

bon aron alvin : hahaha..aku taksib kt cik epal..normal, laki - pmpn..ko taksub kt ben ashaari..songsang laki - laki..hahaha

lya : aku rasa nk sdekah kt mesjid la..haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

sabarimon : yang ikhlas??hahahah!

mint : :D

cik epal : oh cik epal..mengapa frodo pula....

meniti senja ; iye!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ian : perkataan "wong ah ian" lg jahanam aku rasa!hahahah!

dyana yvone : thx!

aujinz : bile nk blnja aku piza??

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry aku lambat balas... agak sibuk kebelakangan ni

waarrgghhh ko dah kena mandrem ngan cek apple... nampaknya rangsangan ko menjadi-jadi hormon ko mencanak naik... Cik apple pink ohhh ade orang nak merisik ko nampaknyerr...

Linglung said...

perghh..kalau dpt komen dr cik epal ni kira mantap ke?
gua nak cuba juga la..nnt gua fikirkan mcmana..keh keh keh

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara Gaza http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

aku ade gak nak usya kat cek apple tapi tak layan pun... aku gi pada cik durian coz mungkin dia minat kat aku... coz selera orang tempatan...