biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Monday, May 24, 2010

seketika bersama MB Terengganu

beliau merupakan seseorang jejaka kacak yang dilahirkan dengan fikiran terbuka untuk memangkah kawan-kawan, mempunyai 435 org polower dan bakal menewaskan jumlah polower blog cik epal mahupun red mummy..
sape2 x polow die lg aku arahkan cpt polow!!


mgkin hajat aku makbul bile aku dpt jumpa die kali ni..smlm alvin bloger picisan (yg didakwa gay oleh ian) menumpangkan aku ke sg bsr utk jmpa beliau
aku rasa beliau iras2 MB tengganu..xpcy tgk la pic bwh ni..

 cuma bibir beliau yg nipis kelihatan lbh suci dr MB tengganu ni..



fakta :

-
ura-ura mengatakan beliau baru sahaja menjalinkan hubungan istimewa dgn cik epal..(big claps for him!!!!)
- kangkang beliau lebih power dr kangkang kuda..xpcya tye alvin (yg didakwa gay oleh ian)
- bercadang utk memakai braces utk mengelakkan org terkeliru antara beliau & MB terengganu
- pengamal & penggiat seni gelak berpanjangan
- jejaka jawa idaman sg besar, selangor
- berpaling tadah dr pemuda umno setelah tidak dicalonkan bertanding pilihan raya kecil Hulu Selangor tempoh hari
- ura2 juga mengatakan beliau pernah bbrpa kali menawarkan diri sebagai abg agkt kepada bbrp org bloggers wanita, ttp sepi tanpa jawapan..
- mempunyai penyakit kronik yg mana akan memecahkan sume jenis skrin yg die nmpak..(2 skrin hp ngn DSLR canon die abis sume tebelah 3)









farid fernandez mmg berfikiran terbuka.....


maaf, entry ini tiada butang like..

38 comments:

cik pingu said...

sejak bile pulak jadi sabarina ni? huh..

mengapa link sabarina itu bila ditekan masuk blog aku??

kamen!!!

Farid Fernandez said...

ADA BUTANG LIKE TAK UNTUK ENTRI INI?

KALAU ADA AKU NAK LIKE








------------------------------

jaga kau!!!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

farid :HAHAHAHAHAHAHAHA...ade edisi hari pembalasan cm alvin jgk ke?

kl adem sila sediakan butang like..aku nk like jugak.HAHA

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...
This comment has been removed by the author.
Farid Fernandez said...

tunggu... sat g~

aNiSa hANg tUaH said...

hahhaa..pakai je la braces.
mst lagi kool
:)

Farid Fernandez said...

GUA DAH BALAS LU

cik pingu said...

banyak betul nama panggilan. +_+

amboi, ade butang like ke.

Frodo Baggins said...

>>___<<

kangkang kuda farid mmg terbaik
wa saksi!!! tanya juga yg lelain.
apapun, nasi kangkang parit untuk sabarina pingu sudah wa sediakan


sekian drpd wa ahli nujum marang kerapu sepunden parang sekeper.


wassalam.

Farid Fernandez said...

frodo celakak!!!!!!!!

hahahaha

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha......

entri ni takda kaitan dgn aku sebenarnya...

tapi aku terhibur..


kamen..
kamen..

dasyat gak kau ni ekkk....

semua nama kuar tu.....

cik pingu said...

dah xde dah.

selamat.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

farid : hahaha...i like.mwaah

anisa : org pakai braces mmg cool kan?haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik pinggu : entry ni xde butang like..aku xreti nk buat..

frodo : aku semakin suke ngn ko.hahahaha..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

alvin : aku sdg menanti entry ko edisi hari pembalasan tu...

cik pinggu : maafin ya!haha..sudah tukar

cik pingu said...

it's ok. :p

triple x malaya said...

anak bapak la 2..haha

deus X machina said...

kah kah kah
terbaik kamen


ada ura-ura mengatakan beliau bakal menyertai MIC setelah kecewa dengan UMNO

Epul Azimi said...

deux,aku pon dgr kabar angin camtu,tapi aku rase farid boleh bertanding jadi ketua puteri umnolah,ade can.........

deus X machina said...

ketua puteri tak leh epul...tak cukup hot bak hangggg

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

triple x : aku pun rasa mcm tu..

deus : aku rasa die la pengganti samy velu sprti yg digembar gemburkan tu..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

epul...farid leh jd ketua sorak pu3 umno je

Farid Fernandez said...

celaka

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

FARID FERNANDEZ BERFIKIRAN TERBUKA KAN????

Afzainizam said...

Salam dari kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

sorry agak tertinggal entry ko lah ... aku sibuk sikit sekarang... ni ade free masa sikit aku layan blog ko...

isshhh baca tajuk tu ingatkan farid fernandez ni ade scandal ngan MB.. bukan lah salah tafsiran bila baca betul2... harap maaf ye... otak ku kusut seketika sekarang ni...

mofasad malas nak guna google akaun said...

bila ko tukar sabariah kepada cik epal?

celaka

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

buat la button like...
hehehe...
=)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

afzainizam : bro..rilek2..tenang2kan pikiran dl..kang layan entry2 sewel aku bro pun jd mkin celaru.haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

mofasad : maghrib td..atas permintaan manja alvin.


meniti snja : cmne?xreti..haha

Farid Fernandez said...

alvin jeles ke?

hahahaha

Lya Colours said...

saya like di sini
huhu

¶A.K.I¶ said...

hahahah... terbaek kamen!!
terbaek~

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

farid : xde la..atas dasar keperimanusiaan

lya kalers : saya pun like juge :D

aki : hahahaha.....mari komen beramai ramai

zella y said...

oooo..kenakan member sendiri erk...
tp sumpah..lawak giler hahahhaha

Solehah said...

ingatkan contest td..sesi memuji diri sendiri rupanyaa..

Solehah said...

opss sory..aku dah salah komen td..

Razman said...

bukan lg mirip samy vellu ke?

nurul huda said...

hahhaha ade rupe cket!!





like this entri!!