biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Wednesday, July 27, 2011

entry g-string pink polkadot hitam tengah malam

Sejak berlucah kt sini balik, gua akui yg kekerapan melayari laman sesawang biru seperti youjizz, redtube, tube8, japanxxx dan sebagainye hampir 0 jika disukat pada skala bernombor. gua rasa sejak menjanda, kesunyian la yg mendorong utk melayari laman2 sesawang berkenaan.dl sblm menjanda,bile sunyi,gua ada cik D hujung minggu,..bila ada cik D, henpon gua xpnh sunyi, topup RM10 bleh tahan kurang smgu utk msg je.utk call gua pakai nombor lain..skg topup RM10, 2mgu blm tntu abis kl gua xmsg pelucah2 setia yg gua knl dari aktiviti bloging ni dl..so skg ni, gua nak salahkan benda alah nama SUNYI la punca gua melayari laman sesawang tu.ehhh????pegi jahanam la kamen.haha
ok, mukadimah gile punye pjg..kl ikut format karangan SPM, pendahuluan gua kt atas tu da bleh dpt 9/10 markah. 1/10 tu miss sbb gua xselit dgn peribahasa je..
sbnrnye gua nk tnjuk aktiviti menyibukkan diri sejak menjanda selain dari layan lucah kt blog ni jek..ni ha...tgk ni...

tak nampak??klik la bg beso..

lu org ada???ada???bukan slalu g stadium.kl xbeli lagi, beli la, baru 30hengget.gaji baru masuk kan?.sjak bola mesia tb2 nmpak peningkatan, ramai awek2 kt luar tu pun poyo2 minat bola jugak..konon minat..tp bile tye "sape player dalam pasukan mesia?"..konpem jawab dgn suara gedik2 bajet manja macam nora danish smbil gentel2 rambut.. "em...ala, yg kembar tu..aidil zakuan kan??kan??".kalau ramai peminat dikalangan pmpn yg cmni, xlama lg gua rasa pasti akan ada kumpulan pom pom gegurl yg akan menari tepi padang dgn skirt pendek ala2 high school musical....tp yg pasti jawapan yg gua rasa 1/34 dr pmpn akan beri"sesungguhnya dalam pasukan mesia, ai suke safee sali yg mana merupakan penyerang mesia paling berbisa, disokong oleh hantaran cantik dari amirul hadi @ safiq rahim dan kawalan gawang yg terbaik dari khairul fahmi,.sentuhan bola yg baik oleh abdul hadi dan mat yo juga xboleh dinafikan"...ade ke komen cmni dr kalangan gegurl..bukan ramai yg minat sbb rupe je ke??gasak lu org la..

da pkul 2.26 mlm, gua nk tdo...jmpa kt stadium lusa..mau tanggalkan g-string kaler pink polkadot hitam dan tukar dgn boxer dulu supaya tdur lbh nyenyak dan lebih berangin..chow!

7 comments:

.sweet-ants. said...

aik. janda dah? x cter pon?
opsss...sy mnt bola bkn gedik mnt player ok. tu budak2 punye stail. hehehe

SZ said...

kahkahkah. kamen janda.

nak aku carikan jodoh tak?
haha.

ko g tgk bola ke kamen?
tolong sorak untuk aku sekali!

vampire's lovex said...

jangan nak salah kan diri kau menjanda nk tgk bnda2 tu.. hahahha..

untunglah boleh tgk match live..untung lah

::FAIZ FARISH:: said...

redtube tu ape?

alien said...

dah beli tiket dah..
gud3

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

layan juga bola sesekali bila hubby tgk..

maCy said...

kamen?



um tu la macy yg memang layan bola ni pun ase tergugat dek awek2 baru yg tibe2 je minat bola. keh2