biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Friday, July 29, 2011

gua dinodai di stadium bukit jalil..mak, gua da ternodaaaa.....

ok, gua br balik dr stadium..rasa pnt, kecewa, stim, gersang, bengang, gembira pun ada..gua nk huraikan sume perasaan yg gua rasa td.ceh, mcm karangan kertas 1 bahasa melayu pulak.hmmm..

penat pasal redah jem, nk masuk stadium mcm sardin, nk kuar stadium pun mcm sardin..gua rasa nk cdgkan pada pihak berkenaan je supaya sediakan tilam angin kt bwh sana bia org2 dari atas leh terjun ke bawah bile game abis..so,xde la awek yg pura2 pengsan, pastu bf die jerit2 mintak simpati "tolong bg laluan, org pengsan!!!"...smpai depan, elok jalan..series, fuck u la..tp best time sesak2 nk kuar ngn masuk pasal awek2 sekeliling tolak2 gua dgn dada.rasa gersang mula bergelora..tp iman yg nipis bjya gua ptahankan.owh, bdosanya diri ni..gua hampir dinodai...astaghfirullah...*rasa kesal menyelubungi diri*

kecewa pasal harimau malaya tumbang kt gelanggang sendiri.gua xpaham kenapa rajagopal masih masukkan ismail faruki utk 2nd game ni..1st game kt sgpore, gua rasa die mmg xleh blah..tp td, bile tgk die masih dalam kesebelasan utama, hati gua panas..makin panas bile die leh gentel bola sorg2, pastu leh shoot ke gol, tp shoot pun mcm passing bola je..damn..player sgpore mcm sial..body contact skit, beguling mcm nk mampos..eleh, taktik lama nk buang masa..

gua duduk kt tingkat 3,bediri btul2 kt palang penghadang tu..tgh sedap layan bola game,tiba2.....zzrrrrr....zzrrrrr............"cilaka..sape yg letak vibrator kt celah bontot gua ni.."..desus hati kecil gua..jelingan tajam gua ke belakang berjaya memberhentikan vibrator tu..ok, mamat tu punye henpon rupenye.."dalam situasi sesak2 kt stadium, kite xboleh terlalu berfikiran +ve"..begitu la pesan arwah nenek gua dl..mgkin pengalaman die tgk bola kt stadium zaman super mokh dl kot...series, mmg gua bebulu dgn mamat tu sbb mcm sgaja je nk goda gua guna taktik letak henpon dalam poket, pastu mengenden ngenden kt celah bontot gua yg x brp nk mantap ni..kl awek xpe la..syiaall la..puih!!

tp sikap bbrp kerat rakyat mesia yg gua rasa mmg xde adab baling2 botol air ke bawah mmg bodoh.kesian gua tgk ada foreigner yg dtg sokong mesia (siap pakai baju harimau malaya tu anak branak) tekene balingan tu..bodoh, mmg bodoh..xde otak punye manusia..kamon la brader, jgn tunjuk sgt kebodohan + xde adab lu tu kt org luar..ce kl yg kene tu nenek lu, mak lu ke..gf lu ke @ bakal mak mentua lu..

esok gua nk tgk apa yg surat kabar nk tulis pulak..paper siang td statement terlalu over konfiden..bukan gua xpatriotik, tp mcm keterlaluan sgt rasanya.gua malas nk cite panjang, kite tgk la apa paper kata esok

g string pink polkadot hitam gua da basah dek peluh..mau keringkan kt kipas meja, esok nk pakai balik g keje..chowww

10 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

haha


macam2 la..sabaq noh...xpala..klah dan mng adat permainan kan...

p tidoq..sok keja..uhuhu

alien said...

ramai yg himpit kat palang bro
gua pun tensen
drg jual tiket berlebihan ke

AyuE SurihanyOt said...

paper mmg suka buat tajuk mcm haram..

ishiko said...

=.='
statement yg melebih dr pemainan...
xpe lah adat prmainan

Adeqq said...

lu ni membebel macam banyak sangat masalah lu kat stadium tuh. lek arr!

eh tapikan, bukan lu mmg hari2 stim ke? hahaha

kella said...

wahaha.. panjang citer nya kat stadium yek! hehe.. sib baik tak ternoda ye/1 heheh..

apam polkadot ada! nak??

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip rendahkan lowered kereta

lama tak datang sini lahhh

yupppp adat bertarung menang kalah bukan kiraannya.... janji semangat melawan itu ada

vampire's lovex said...

paper suka bangga melebih,mcm dia la yg jaga pemain2 malaysia yg nk lawan tu.hoho..

dgn mamat psg vibrate pon nk mngamuk ke hahahaha..sengal.

.sweet-ants. said...

hahhaaa gatai!
sape yg amek kesempatan ni... ;p
dok tgk bola kt tv la nyaman xde kene baling botol. biase lah tu

Tasha said...

besa kecik besa kecik je aku kalau org men vibrate2 atas kusi ni...haha