biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Sunday, December 20, 2009

contest : black n white photography

waaahh...ade contest lg!!





heheh..skali lagi aku masuk dgn niat nk memeriahkan contest bloggers..kl menang kire bonus la..
utk keterangan lanjut pasal contest ni, sila klik sini..

wlpun xde hadiah DSLR,skyline,nokia Nseries mahupun cash money 50ribu, & aku pun xtaw ape sbnrnye hadiah yg die tawarkan, xtionkamen ttp gagahkan diri utk join..kata td nk memeriahkan contest je..hahaha..

ni pic yg aku..igtkan nk ltk pic org len, tp tuan tanah contest tu kata

"no plagiat plagiat..ok!!"

ape tu plagiat aku pun xtaw..aku copy je ayat die..



pic ni masa aku dlm kete, tgh tgu paduka ijat setelkan "COUNT" die kt office

gud luck xtionkamen..wish aku utk diri sndri.hehehe  

25 comments:

~@k1 is @utuMn!~ said...

ak pon wish tok ko n diri ak~
gudluck tok kte berdua!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hehehe..mana pic yg ko pertandingkan cik aki??nk tengok!!gud luck.hehe

whitedaisy said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa....besar nye kaset..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

kaset tu utk dijual..nk beli ke?dptkan yg original.hehehe

kk said...

caiyok caiyok!
menang jgn lupa share.kahkahkah

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hehe..kl dpt rm50, kite koyak bhagi 2 ye kk

Lya Colours said...

boleh aku tny 1 soklan
kaset tuh, kaset lagu ape
hehehehhe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

boleh lya..tye 14 ratus soklan pun bleh.heheh

kaset tu lagu micheal jackson.1st album die masa die ngn jackson5.mmg rare.da xde kuar.tu pasal aku ltk kt pinggang.nk show off kt org.haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kaset yg buat old skool tue...
hehehehe...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

yee incik meniti senja..kaset tu yg wat jd pic tu jd skolah lama kan.hehehe

Koyuki said...

heh
semat da ni
kalau kalah memang gua kasi dojo sama tuan hakim

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wahh..ganasnye cik koyuki ni.hihihi..jgn la dojo die..nt serba salah die nk bg mng ke x.hahaha

BuLaN iTu aKu said...

huh??? aku hengat kau seorang gadis...rupanya... oh tidak...
hehehehehhe
good luck

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik bulan..ko igtkan aku ni pmpn ke?adeh..aku laki laa...tlg la korg jwb surver aku kt tepi blog tu..

btw, tq ye cik bulan..hehe

Lonecryer said...

gudluck.. menang nanti share dua ye adiah =p

unwanted said...

pergh..
lama dah rasanya aku tak tengok...
kaset...:)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lonecryer, kl dpt hadiah skyline nt ko amik half cut blkg, amik amik dpn ye..hehehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

incik unwanted a.k.a xdikehendaki..ni la masanye nk tgk kaset.hehehe..

o kambeng hitam o said...

ahaaa... semat la xtionkamen! =D

boleh menang neh!

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku harap kau menang...gambar ni macam gambar org ngah kaya..

onniey84 said...

good luck....

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

tq cik kamben..kl menang aku blnja ko makan kt kantin uia..heheheh

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

MCAM je org kaya..tp x kaya pun.hahaha..tq alvin

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

tq onniey..ko ptut masuk gak contest tu.ehehe

sweet.ants said...

org x pakai kaset dah skg org pkai mp3 dlm kete..hihiihk