biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Wednesday, December 16, 2009

Mari Doa Utk Ibu Nini Teddyliciuos


Minta doa kesejahteraan ibu kepada nini teddylicoius.IBU beliau sedang sakit dan sedang dirawat di hospital (area seremban kot) akibat jangkitan kuman dalam darah..semoga nini dan keluarga tabah dengan dugaan ALLAH.DAN SEMOGA IBU BELIAU CEPAT SEMBUH..AMIN..

xsalah kongsi kedukaan kawan2..

renungan : sesungguhnya setiap kesakitan itu menghapus dosa2 kecil walaupun kesakitan terkena selumbar kayu..

9 comments:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

alvin suh aku wat post yg sama ngn die k..ni bkn mcm kes dak yg tiru entry nini tu ye..muahahaha...

Lya Colours said...

haaaaa aku baru nk ckp apsal entry ko sama dgn dia
hahhaa

semoga mak nini selamat dan di berikan kesihatan yg baik. amin..

BuLaN iTu aKu said...

semoga ibunya cepat sembuh

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku dah komen kat blog alvin~
so aku bg jawapan yg samer la~
ko baca la komen aku kat blog beliau k

sabariah said...

moge mak nini cpt sembuh.. amiin..

Afzainizam said...

http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Kami jua berdoa moga kiranya maka arakian shayugia hendaknya sihat wal afiat kembali di doakan jua...

Amin.....

Insya Allah cepat sembuh dan sihat sejahtera seperti sediakala....

~@k1 is @utuMn!~ said...

amin2 ya rabbal alamin~

zella said...

slm perkenalan...

semoga cpt sembuh...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ikut suke ko la ayu.ade masa aku bc komen ko kt blog alvin tu