biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Sunday, August 7, 2011

destinasi baru KTM komuter edisi RAMADHAN...

sempena bulan puasa ni KTM bermurah hati menyediakan perkhidmatan yang mungkin lu org xpernah jangka.
mungkin sblm ni lu kl terpikir nk g pun mesti nek kapal terbang kan?kan?
tp xkisah la, ni promotion bulan puasa je kata bos gua.
gua pun tekejut gak smlm, nk print tiket komuter ke Nilai, tapi tetekan koda lain..tekeluar pulak tiket ni.
punye tekejut beruk gua..cek2, tgk, rupenye promotion baru..nate beruk...


meh sini gua terang skit pasal promotion baru ni.
untuk perjalanan ke mekah dari mesia, ia memakan masa lewat 12 jam dari waktu kapal terbang yg tok anjang ngn tok wan lu naik tu..pasal ape??pasal service KTM SUCK??ohhhh...tidak..tidak...pasal nama pun komuter..brenti2 kt lain2 stesen la kan...

snarai stesen yg die brenti selepas mesia..kt mesia naik kt kajang ok!
1) bogor, indonesia
2) melbourne, australia
3) guang zho, china
4) uganda
5) riyadh

pastu baru smpai mekah..rege tiket murah je..tgk la kt atas tu sndri..jgn jadikan puasa sbgai alasan lu malas nk skrol mouse ke atas balik..

pas ni gua nk request kt bos biar ade perjalanan komuter direct ke uia gombak pulak ke kan..ke uitm shah alam ke, unisel, dll..lg best kalau landasan tu punye penghujung betul2 kat depan pintu kelas lu..kl tren lambat pun xde hal, cikgu lu org taw yang tren xsmpai lg.










tgk, company gua keje ni sgt murah hati kan time2 pose ni???

24 comments:

alien said...

info lanjut ada link tak bro..
tign na g 4 dari 5 senarai setesen lu kasi tu

blog-tips-kurus said...

ooooo... marvellous!!

[sutera kasih] said...

hahhh???terkezutttt

cik ciput said...

wahh..bagusnye!hopefully bulan puasa tahun depan ada lagi special prmotion mcm ni...

Jumir said...

Menarik....tapi ntah bile bole joint.

AAINA said...

uihhh! like seriously????

SynicalMind said...

ktm start nak kencing orang ke ape?

meaw said...

mak aiiiiiiiii, bio betik?

Lya Colours said...

pergi egypt ado? hihi

Koyuki said...

please la pegi sampai ke US..pleaseeeee T.T

Dyna Yvonne said...

hah.murah murah.smpai akhir ramadhan je ke

vampire's lovex said...

nak tiket free !! sempena raya,,,

ktm ke mesir takde ke wehh..boleh aku balik tiap2 bulan haaaaaaa...murah la sikit tiket nye ye... hehe

FzaIbrahim said...

apsal tah aku rasa kau menipu. haha

ILA HonEyBuNNy said...

haha...

macam pelik ja ktm neh....huwawwa..

syoknya kalau ktm neh sampai betul2 depan pintu kelas uia gombak tu...heheheh...

Tasha said...

yek2 je..smpi la pulak kan?hek3.

ak da la x penah naik ketapi selain komuter,lrt,monorel tu...jakun tahu..kah2

DuniakuAbstrak said...

puasa2 pun nak menipu ke woi? haha

Heidi Shafiq said...

nak g klcc..

zella y said...

hahahhaha
lawak r!! hehehhehe

kalau la ade tiket trus ke pintu umah aku...kn bagus hahahha

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis tayar kereta

hooooo tiket komuter dah habis di tempah orang ramai yang nak kesana.....

ILA HonEyBuNNy said...

haha...

ko neh posa ke x hah?

hawa nafsu besar tol...semua nak makan..ahhahahhahahahhahah

Aujinz said...

gilo aaa...
jap, rel KTM bersambung dengan rel mana nie??..

muahahahahhaha

bighagenjo said...

:) haha! senget! perlu ke aku percaya..

bukan penggoda said...

betul ke ni?

Adeqq said...

jap, promotion ni betol2 eh? serius aritu ingatkan main2. adehh!