biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Wednesday, July 21, 2010

kaedah terbaik & terkini..anda mahu choba?

xnmpak??


ni..tgk yg ni...

ade 3 kelebihan
1) 30 hari jaminan
2) penghantaran percuma
3) 15%-20% diskaun

produk ini mempunyai 8 kelebihan..
jadi, apa tunggu lagi..
dptkan ia,untuk kebahagiaan rumah tangga anda yg berterusan


ape jadahnye aku dpt msg ni...

mana2 blogger wanita yg xpuas hati dgn apa yg korg ada
dan nk msg ni, aku leh tlg foward..
moga korg lebih menghargai diri sendiri dan akan membahagiakan org tersayang 

bloger lelaki pun boleh..
parid maupusat, wong ah ian, fhadolol, frodoli,deus Xvagina, Alvin dan rakan2 seperjuangan
jgn malu2..
kalau mahu katakan mahu..
 



skali lg aku ulang..
kepada yg nk msg ni, aku leh TOLONG foward..
bantu membantu kan amalan mulia :)

32 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Aku 1st?

::FAIZ FARISH:: said...

Yes aku 1st.......

faizal said...

sesuai utk frodo katak bercoli merah bebunga...

faizal said...

sesuai utk frodo katak bercoli merah bebunga...

faizal said...

sesuai utk frodo katak bercoli merah bebunga...

SZ said...

hahahaha.

@yuE said...

xpe la..aku pny ok kot..haha



frodo mesti bangga gila..

deus X machina said...

parit berminat nak besarkan payudara yang sudah sedia besar

Aujinz said...

jangan hanto kat aku..aku tak nakk..

gagaggaga...

maisyara Pot! Pot! said...

hahahahahaha. tak nak. tak natural laaaa... xD

.sweet-ants. said...

baik.
nampaknya lelaki lbh bminat iklan tu
sbb majoriti lelaki yg komennnnn!!!!!
cuba lah kalau nk tau. hahhhaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak ori la...
;)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

faiz : tahniah..ko 1st ngn 2nd

peja : utk ko pun boleh pe..

sz : haha

@yue : kot??cm xsure je...choba lah!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

deus xvagina : eelelele...pdhal lu pun nk gak kan?wakakaka

aujinz : kl mahu katakan mahu..haha

maisyara : anda pasti?

zura : kite tgk pasni..mst byk pmpn komen.haha

meniti senja : eh..ko pun nk ori gak?

syaf said...

x moo...nanti mak aku debik blakang aku....

¶A.K.I¶ said...

keh keh keh!!
xley blah tol~
spe mau...
sila angkat bontot!

zella y said...

hahhaha...
lelaki pun nak mantapkan payudara jugak ke?? hahhahaha

kk said...

hheehee.apebende tu wehh

Lya Colours said...

haha forward kat aku lah

aku berminatttt ni

o kambeng hitam o said...

kau tak nka jd agent ke? hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

syaf ; bgus2..contoh anak yg taat..hehe

aki : asl ko angkat bontoot??

zella : haha..frodo lain taw!!

KK: ini la produk terbaru utk mengekalkan kecantikan payudara anda..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

lya : anda berminat?ok, aku send kt pesbuk ko skg

kambeng : knp, kl aku xnk ko nk ke?hahaha

Afzainizam said...

salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

sorry lama tak ziarah ni sorry ye... agak sebuk kebelakangan ni lah.

Wahhhh payu dara... gua tak mau mau lah cukup lah paya dara gua ni yang ciput ni aje... gua daah puas hati ngan saiz payu dara gua ni...payu dara ku dah mantap dah ni...Auuuuwwww....

beb pasal tempoh hari tu..pasal sport rim kat kereta tu memang lah lain-lain... ini dia hal owner yang tak mau sport rem dia kena cat jadi dia ambik sport rim asal yang standart pasang kat kereta dia ... dah siap cat kereta tukar balik pasang sport rim dia plak... kami ikut kan aje ape kehendak owner tu... janji duit masuk kocek aku... wahhhh lebat lah duit raya aku lepas ni...

aLy said...

pandai ko promot kan

brape komisen ko dapat?

alvin takda umah harga 8juta said...

kamen..

lu dah besar utk berlucah..

itu yg wa nampak skunk..


apa kata jdkan daisy sbg testimoni..


mau choba??

Dyna Yvonne said...

hahaha...apo neh...ngee~


>_<

deus X machina said...

salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://erk888.blogspot.com/


sorry lama tak ziarah ni sorry ye... agak sebuk kebelakangan ni lah.

Wahhhh payu dara... gua tak mau mau lah cukup lah paya dara gua ni yang ciput ni aje... gua daah puas hati ngan saiz payu dara gua ni...payu dara ku dah mantap dah ni...Auuuuwwww....

beb pasal tempoh hari tu..pasal sport rim kat kereta tu memang lah lain-lain... ini dia hal owner yang tak mau sport rem dia kena cat jadi dia ambik sport rim asal yang standart pasang kat kereta dia ... dah siap cat kereta tukar balik pasang sport rim dia plak... kami ikut kan aje ape kehendak owner tu... janji duit masuk kocek aku... wahhhh lebat lah duit raya aku lepas ni...

hiro said...

baik lu buat kt siam..dpt 1 percuma tmbah payu dara..keh4

hellioz said...

kucing gwa nak 1
eyh?

ben nyah nak 1
gyahahahahah~

hiro said...

kucin je helioz ne. celake.

eiffel said...

kekekeke...dia nk soh lu try ler tuh



my blog

DuniakuAbstrak said...

woi lucah! nak kecik kan payudara takde ke? haha