biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Thursday, July 1, 2010

FAM yang TERbaik sgt!

aku rasa da ramai blogger yg ketengahkan isu ni, tp sempena wel kap ni, aku nk suarakan biar pihak FAM sedar diri skit, bg kerajaan bukak mata..moh tgk ni...




EXECUTIVE COMITEE FAM

PRESIDENT:
    KDYMM Sultan Haji Ahmad Shah Al- Musta’in Billah
Ibni Al-Marhum Sultan Abu Bakar Ri’ayatuddin Al-Mu’adzam Shah <---- no komen



DEPUTY PRESIDENTS:
YH Dato’ Sri Redzuan Tan Sri Sheikh Ahmad
YB Khairy Jamaluddin Abu Bakar <--------- ape yg die taw pasal bola???



VICE PRESIDENTS:
YBhg Dato’ Haji Che Mat Jusoh
YH Dato' Affandi Hamzah



GENERAL SECRETARY:
YH Lt Jen Dato’ Azzuddin Ahmad <--- sape ni??



TREASURER EXCO MEMBERS:
Ybhg Tan Sri Dato' Seri Mohamad Noor Bin Abdul Rahim <--- sape ni?

tolong bgtaw aku, ape jadahnye sume executive comitee ni taw pasal bola???

fuck off sume executive ni..

sampah
cntikkan sampah warna warni


sepatutnye persatuan ni terdiri daripada org2 yg btul2 berlatar belakangkan sukan itu, btul menjiwainya dan bukannye di isi dgn org2 politik serta cmpur tangan dari pihak istana

alamak..terlebih sudah...kang kene saman kang kamen oii


atau pun mentaliti sesetengah org Mesia ni nk kene ade kabel sbesar pkok balak, sekeras cengal, baru senang nk wat keje, cari penaja & sebagainye?
bg aku perhatian dari pihak kerajaan yg plg penting..
bukan dgn cara pakai bapak segala kabel




sukan dan berpolitik adalah 2 dunia yg berbeza



FAM ibarat jentera yg mengarahkan ASKAR utk berperang,
tp org2 FAM terdiri drp org2 yg berlatarbelakangkan tarian, ballet, tukang masak, tukang karut, pelayan bar, pelakon, tukang urut dan what so ever















agak2 bile la Malaysia boleh masuk wel kap


xkn nk smpai org kata kl Mesia masuk wel kap salah satu tnda nk kiamat


hmm...








mintak maaf kl terkasar bahasa


kot2 la jd isu


tgk2 esok kuar berita tajuk


BLOGGER XTIONKAMEN DITAHAN KERANA MENYAMPAHKAN FAM DALAM BELOGNYA






dasar xleh kene tegur


babai

37 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

heee
comel.cantik sampah itu dikalerkan berwarna warni
FAM?tak bape layan
ngeh ngeh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

antara faktor kegagalan...
;)

cik pingu said...

sgt chantek n cun sampah warna kaler kaler. ;p


mesia akan masuk world cup bila ko jadi presiden FAm nanti. ;)

hellioz said...

ah...
kalau blog lu masok berita
gwa sanggup la berdiri sebelah lu sebab nk pertahankan statement lu

FAM?
macam cibai

politik2 la
sukan2 la
g campoq2 bwat pa?
bangang~

kan gwa da bengang
gyahahahahahahahah <---tapi gelak cm bese

gyahahahahah~
hamsap!

Koyuki said...

haha
best
yuki suka

:D

Melissa Mjb said...

aku pon memang tak setuju ape kes kerabat diraja sebok nk pegang takhta FAM.

mengarut gler seh.

okay, baik aku diam. ngan aku2 sekali kang ke dlm join ko plaks. muehehe

¶A.K.I¶ said...

gle..
org kuat FAM pangkat je tggi upenye...
sukan nye empty...
adoii

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

anisa si pemain gitar : itu la FAM..ibarat smpah yg diwarna warnikan smpai org xprsan tu adalah smpah sbnrnye

meniti senja : ni la punca utama.

sabarimon : aku xleh jd presiden FAM..pasal xde datok seri..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hellioz trequetra : oh hellioz ku....hahahahahaha..

yuki : yuki suke, kamen lg suke..hehehe

mellisa : ko xnk join aku ke kl entry ni masuk berita?hahaha..

aki : haaa..skg br taw ek.hehe..hye datok seri aki

cik helena said...

kerajaan pun kan memang dari dulu lagi macam tu.

bukan Fam aje,,huhu

aLy said...

atuk seri kamen!
:p
okeh dah bley jadik presiden fam dah
aku n sabariah bagi mandat nih

kk said...

okay.setuju entry ni.

HonEyBuNNy said...

ngeh3...ila datang menyokong....ngeh3,..~~~

aLeen aVriL said...

weii...berita ko sampahkan FAM dah masok koran 'Suara Jalanan'


pegi lah cari paper tuh wei..



dia kata ko nih sama macm suara masyarakat terbuang.




haiiiissssshhh!!!!...

Nerzhul said...

kadang tu pemain tak dibayar gaji. mane nak ade semangat main.

Dyna Yvonne said...

saye dengan ini mengisytiharkan presiden FAM yang baru adelah datuk seri kamil zulkifli...

big clap2...
ngee~

^_*

Dakwat Basah! said...

ngeh3.klu dah org atas FAM sume bapak2 yg nk cari duit je,habislah bola sepak malaysia.pilih mnteri sukn pun yg xde kena mngena,klh thomas cup pun xnk ambik tau.porahh..duit lg penting dr semgt nk mjukn negara.buduh.

Farid MOFASAD said...

aku rasa alvin patut jadi presiden

Lya Colours said...

aku rasa farid pon leh jadi presiden

weh kalo kene saman, bayar pakai duit nuffang la
huhu

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cik helena : kerajaan mmg politician..sukan kene asingkan dr politik

aly : hahaha...byk la ko..aku nk TUN

kk : hehe..bgus2..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

honeybunny : yey! tq2

aleen : hah??ko bia btul?hahaha

nerzhul : erm...tgk, pakai kabel bapak balak pun gaji xleh byr..kerajaan xpeka ni

dyna : hehehe..tq4

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

dakwat basah : btul3..aku stuju

parid : alah..ko pun boleh..sng ade kabel MB tengganu,hahaha

lya : kan kan

deus X machina said...

aku suka entry ni kamen
faking hell la wei FAM
berjanggut dah aku tunggu Malaysia masuk World Cup
jangan sampai aku pindah Mexico







prutz

alvin takda umah harga 8juta said...

prutt

waka waka eh eh..

zzzzzz

wink wink..

nge~nge~

kamen...
lu sgt beremosi disini..
gua percaya lu sgt berasa gay bila ponggong lu ditepuk oleh khairy jamaluddin..

gua rasa apa yg lu luahkan ni patut di link kat blog FAM..


FAM ada blog x??



go kamen..
go crett...plup..plup~~

Aujinz said...

lu punye sampah kaler maler..

diorang tak kisah punye..
muahahahahha..

jane said...

khairy jmaluddin????

kahkahkahkah

heran aku

Aujinz said...

mane lu punye archive???..

gua malas nak klik older post!

grrr..rr..rrrr..rr...

Aujinz said...

owh..dah jumpe..

sori..
gwa memang rabon..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

deus : ko bukan org afrika ke deus??hahahahaha

alvin : fam ade blog ke?hrp la dieorg baca

aujinz : seb bek aku wat kaler2 kan

jane : kak jane heran, aku lg la heran..ntah ape yg die taw pasal bola pun aku xtaw

maisyara Pot! Pot! said...

saya tak tau apa2 pasal bola ni... hehehehehehe...










*buat kali pertama, ku jejak langkah ke blog mu. dan kali pertama comment di sini. xD

Nor Hanis said...

stuju sgt~

alaa... aku konfem & konfiden diorg takkan saman ke hape ko. sbb diorg mmg tegar... kalo mata dah dikaburi oleh duit. cakap macam mana pon xgune... huhuhuh~

kalau diorg sedar, dah lama da buat sesuatu. ni same je... lagi org 1Malaysia agung2kan pasukan bola sepak luar. MU lawan 1Malaysia: 1Malaysia sokong MU. sangat memalukan... T_T

wahh...waah.. panjang dan beremosi pulak singgah kat sini... ekekeke...

whitedaisy said...

penangan wol cup...kamen dh marah..

DuniakuAbstrak said...

adeh..

FAM mengarut..

bubar je FAM, tubuhkan persatuan xtion kamen..ko jadi presiden..

lagi bagus

haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

maisyara : pmpn xsuke tgk bola, tp ske tgk player kan?hahaha

anis : haha..ko lg mrh drp aku nmpak..wakakaka

dura dura : xmarah..bg sedar je

duniakuabstrak : hahaa..ko perli ke ape ni

kella said...

hari ini telah sampai, sah kamen kau belum kena saman! hihihi... kalau mereka saman.. mereka malu.. itu je..

Linglung said...

FAM memang sampah..gua setuju!

nasikputeh said...

aku baca.
tgk header balik.
tgk lame2 lagi.
erm betul.
ni memang blog kamen.



bile lg aku nk ade entri yg berinformasi..
sumenye berinfobasi..