biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Friday, July 9, 2010

welcome to sardin-itu-ikan dot belogspot dot kom

 klik gmbr utk ke blog sardin

hye
hawau yu?
nk bgtaw
we all blogger picisan yg xfeymes lgsg ade bikin 1 blog
blog utk kwn2..
kite share sama2
kita bukan mau kumpul follower, 
bukan mau kumpul komen plg byk, 
bukan mau kasi up trafic
tp mau kasi rapat hubungan jadik mcm family..
wlpun mgkin lu org ckp ade byk cara lagi mau rapat
tp ape de hal..ni cara kami
mau ajak lu org yg mempunyai nafsu serakah berblog
utk share blog sardin ni sama ktorg.
stkat ni yg dah join adalah gua, alvin, sabarimon, adeqq, kata si kila n lya kalers.
kl sudi, sila tinggalkn email lu utk we all invite jd penulis bersama

kt sini jugak lu org boleh cari jodoh ngn bloggers lain kl rasa lu kacak kelana / cantik menarik..
selain dari itu, kami juga menyediakan pakej pelansingan berat badan, pakej rawatan kulit muka, perlancongan ke dubai dan pakej urut di brickfield..

x..yg tu gua tipu je utk tarik perhatian lu


konsep entry sng je..
bon alvin kata cmni : 

Bon alvin: konsep entri
Bon alvin: letak pic yg kita amik sendiri
Bon alvin: dan taip entri tak panjang
Bon alvin: paling panjang pun bawah 30 patah perkataan
Bon alvin: hehe

padat dan ringkas hujah beliau kan?smbil di akhiri dengan gelak lucah

mknanya xkisah lu pakai kamera mekah ke, kamera henpon nokia N70, kamera pink @ DSLR, lu org lyk utk sertai kami..


contoh entry : klik sini
karya sabarimon

udah faham?

ya udah.. (tb2 gua ckp indon)
mau join, sila tinggalkan email lu utk kami invite
kl xsuke xperlu komen mengeji pasal gua takut lu xtahan kl gua keji lu balik.haha!

-sekian, smbutlah salam manis & mesra dari we all-  


sebarang kritik & saran
SMS ke
36368
1msg akan di caj 2kupang

18 comments:

dayna said...

nak singgah jer..gud luck !

cik pingu said...

selamat pagi kamen. ngahahaha

Lya Colours said...

aku dah join tuh kamen
kalo x turun berat badan, aku cari kau
ngahahahahaha

Eriqa said...

oi kamil....bru aku nk jadi org 1st komen..hampeh..haha

wong ah ian said...

invite la aku jugak..aku ade home made porn dalam henset ni..bole aku letak..xyah buat entry, letak gambar je korg dah terhibur..confirm!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ian..bg la email ko..aku invite

alvin takda umah harga 8juta said...

ian..
jangan cakap je..bak la email..

alvin takda umah harga 8juta said...

wawaanggun@yahoo.com.my




tolong invite email ni...

Fhad said...

fhadlow86@yahoo.com

Farid MOFASAD said...

hurm~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat jumaat kamen...
;)

Aujinz said...

tiba tiba gua rase tak layak plak..
gambo korang sedap sedap di lihat..

nasikputeh said...

wa peminat sardin sejak azali. jadi secara otometik wa jadi peminat lu orang gak.

hoyeah~

aLy said...

nak join..
tapi rasa cam tak layak je

kk said...

selamat berjaya iakn sardin ku sayang!!!akan ku berada di samping mu

(over tak?)

HonEyBuNNy said...

sama la..ila pun xlayak jugak...huuhu..tgk2 ja la...;-)

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

yup sodapnya ikan sadin buat sandwish.... aku ade terjah blog alvin ni ... itu yang akuterjah plak blog ko... pastu aku nak terjah tin sadin ni plak.... gilak orang cam aku ni boleh joint sekali ke...

Raina Affan said...

nuraina.affan@gmail.com

invite aku la ni gak!