biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Wednesday, July 14, 2010

"~perkenalkan awek baru gua jugak~"cilakak, x ajak buat entry ni sama sama!

entry ni dibuat sebab....sila KLIK dlu utk pemahaman yg lbh jelas..
mungkin beliau lupe nk ajak aku ngn alvin wat entry pasal gitar..

ktorg pun ade gitar jugak yoookkk!!
sama cm beliau
kaler pun sama..kaler hitam
gitar aku ni nama die SOLEHAH
ye..jantina die wanita
asl dari china..
yg dr china mmg sedap yoookk!!
kan?

aku pun da agak lama pendam hasrat ni
bukan pendam hasrat nk beli gitar
pasal aku mmg da ada si SOLEHAH ni
tp nk main gitar cm slash
xpun mcm pokcik santana tu
mmg best yook kl dpt men cmtu

aku xde gitar letrik brand mahal2
mcam ibanez ataupun gibson
pasal aku miskin..kl kaya jgn kan gitar letrik, piano pun aku da beli
ckup la brand kapok
sesuai ngn kemampuan & prestasi aku
sbgai pemain gitar kelas bwhan
jnji main ade bunyi lbh kurg pun da ok kan yookk..


kdg2 bile xde org nk kwn ngn aku
bile whitedaisy bz ngn keje
dan aku bosan2
kapok hitam yg buruk ni la teman aku yook

dulu aku xreti men pun
skg pun xreti lg...masih..
blaja sendri2 je, blaja ngn kwn SIKIT2
tgk2 buku kod skit, tgk nk pgg kod cmne dalam intenet
stelah bertungkus lumus..
 dpt la men lagu street of uptown
aku da rasa hensem abis da yokk
poyonye..lagu tu je aku taw
aku mmg poyo..ape de hal??

pas ni..mungkin blog aku pun akan byk video aku men solehah ni
haha
mmg teruja yookk!




time kasih kepada SOLEHAH yg da besama ngn aku selama 3 taun
aku syg SOLEHAH..

aku igt nk bg nama len la..SOLEHAH ni cm susah nk sebut
ada cdgn?

aku dah ada nama len tu
tp nk dgr korg bg nama pe

apa die ye?



sila ke blog ini utk lbh rare..SINI





34 comments:

SZ said...
This comment has been removed by the author.
Farid MOFASAD said...

selamat datang....


ok.. ingat.. ketua kita adalah adeqq

sabarimon said...

hahaha..

solehah dan sitar..

i like!

sedap yokkkkkk!!

alvin takda umah harga 8juta said...

i like to yokkkk.....

alvin takda umah harga 8juta said...

ni entri apa kau buat ni kamen??melampau betul..

huh..


addesssssssssss

maisyara Pot! Pot! said...

hahahaha. pun tak nak kalah dengan farid and alvin? xD





*tapi, nape gitar korang sama? ke mata aku kero? ^^

@yuE said...

hahahaha...terbaik!!!!


menganjing memang terer korang nih...hakhak

wong ah ian said...

stairway to heaven satu yookkk!!!

aLy said...

name solehah tapi asal cina
letak la name cina :p

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

hahhahaa.... sangat santun dan berbudi bicara nama gitar kau...


"aku masih tak paham apa yang berlaku"

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comel~

zella y said...

nape xletak nama soleh?? hahahha

Lya Colours said...

aku ade rekorder
ok x

kk said...

hehehe..aku tak tahu main gitar sedih betol!

Adeqq said...

erkk?
ko pon xnk kalah?
heheheh.

smart.
apsal gitar korg same?


erkk. farid, apsal ketua adalah aku?

¶A.K.I¶ said...

solehah tu ok yoookk!!

Eriqa said...

lepas hamzah, ape lg..ni solehah..pas ni? hahaha

Pelatt said...

gua syak juga lu gay pada alvin... gua tengok pun dah pasti... ya.. gua tak tipu

makdara TERDIVA said...

ok, akak bagi nama kumpulan korang "Geng Gigi Kapak"...

deus X machina said...

nama yang sesuai mungkin maupusat X

Aujinz said...

Gua nak pinjam Solehah lu boleh?..
gagagga.. name nak Solehah jer..

ishiko said...

name Saleh larr plk..hehee..

hellioz said...

hai mohd kamen
gwa rindu kt lu




























punye komen
gyahahahhahaaha~

ape kaba setan!!!!???????
gyahahahahahahah~

Afzainizam said...



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

alahai solehah betoi ni... wehhh aku nampok alvin main sitar ko pun nok gok main gitar tu wehhhhh... ade nampak macam bandi amuk main gitar masa muda duluuuuu...

HonEyBuNNy said...

wah2....so suwit la solehah..heheh

o kambeng hitam o said...

gila cun dan muslimah seh solehah kau! mantap!

Nerzhul said...

tipu la satu lagu. we want more..hahaha

maCy said...

cari solehah plak sini~

nasikputeh said...

wa ade cadangan utk nama solehah..

GITA GUTAWA.

sedap an an?
sila belanja gua 50 hinggit.
wa ade tukar kalau lu tade duit kecikk...

huahuahuhawau~

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhh halooo bandi amok... Gua caya lu ngan gitar kapok tu... beb boleh aku jamming ngan ko aku main pakai sitar karen boleh tak...

faizal said...

gua xde gitar..mahupun sitar..tQ

DuniakuAbstrak said...

kamen....mana entry baru??? pemalas la ko nih..nak kena sebat ngan cemeti hardcore redtube baru ada entry baru ke?

syaf said...

kaw pon nk gak macam farid...

baik lah..letak name die peah ataw cimo cimo

.sweet-ants. said...

ooo pndai main gitar ke?
leh ajar? nk jd cam yuna ;p