biodata utk kakak angkat

My photo
gua hanya kuli syarikat keretapi bersatu tanah melayu..bukan cikgu besor, bukan engineer, bukan polis, bukan businessman..tp gua hanya kuli yang xde apa2..

ahli pelucah

Saturday, July 24, 2010

why men shouldn't write advice columns






35 comments:

elmo blurb said...

HAHAHA !
lain probs, lain settle.

sheila, sheila, sheila, better u find better counselor, not a mechanic. :D

mira ellyna said...

bangang dowh suami camni..

SZ said...

hahahaha..

bangang John. lain tanya, lain dia jawab.

aku rasa John tu husband Sheila sbb tu dia xnak jawab. ngahaha. gila.

aNiSa hANg tUaH said...

tapi kan
johm cool la hehe

Aujinz said...

gagaggagaga...

vunguks punye konselor..

.sweet-ants. said...

hahhaa
mesti sheila tu nangis hentak2 kaki x puas ati dgn jwpn john tu..hahhaaha
kesian gile dia

Berd said...

hahahaha..

bangang John. lain tanya, lain dia jawab.

aku rasa John tu husband Sheila sbb tu dia xnak jawab. ngahaha. gila.

aLy said...

maybe john tu jwb dgn simbolik kot
=))

bukan penggoda said...

aku syak john tu mekanik. dn dia nk tnjuk skil dia.

john is not completely bangang. sbb dia stil jwb pasal kete yg broke down tu. tp, xjwb pasal mslh yg lbey besau iaitu sheila's husband having an affair.

ok. sgt ilmiah komen aku kali ni. bai.

bukan penggoda said...

aku rase mcm aku trlbey baca buku la pulak ngn komen di atas. cilakak.

deus X machina said...

roti john

SZ said...

berd gilakkkk!!!

Linglung said...

hahahaha...masalah setel! senang saja..

Dyna Yvonne said...

aku rse john tuh ade mksd tsirat tuh...ahha..kne kaji balek ayat2 die~



>_<

SZ said...

kl u sekadar nk komen

- copy paste komen org,
- nk prut je
- nk zzzz je
- nk creet plup plup plup je
- nk bgtaw lu 1st, 2nd mahupun ke 108.1 je,

i rasa better u xyah komen.hahaha

hye sexy..bulu hidung u tekeluar la..nk i tolong masukkan??




terbaek lah kamen!

alvin takda umah harga 8juta said...

kau tau??
aku lemah otak..

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uuhhhhh aku teringat lah plak pasal roti john... pasal dah nak dekat bulan posa ni... kat kedai si sheila bazar ramadan kat tempat aku taun lepas... sedap woooo....

Anne Boleyn said...

hahah dat's y men shouldnt write advice columns. john mengong..

oh yerr..


kl u sekadar nk komen

- copy paste komen org,
- nk prut je
- nk zzzz je
- nk creet plup plup plup je
- nk bgtaw lu 1st, 2nd mahupun ke 108.1 je,

i rasa better u xyah komen.hahaha

hye sexy..bulu hidung u tekeluar la..nk i tolong masukkan??

--> ini cool! :p

@yuE said...

aku nak komen kutuk lelaki sebenarnya..tapi tak pe la...aku tak nak makan parang...hehe

lumut said...

aku tak pandai engelish....tolong terjemahkan..

xfaham ni/.

seyes

kk said...

GILA.penat aku bukak kamus nak transelit!

suami yang bongok dan john yang banganga.ok bai kamen keji

Adeqq said...

hahaha.
hampeh giler ahh!
lain ditanye lain dijawab.
tak payah la jawab advice org ye lelaki sekalian! hahaha

Nerzhul said...

bagus john. jangan masuk campur hal rumah tangga orang. hahahaha

¶A.K.I¶ said...

hahahaha... bodo!!
sengal btl..
mne dapat ni??

I_Hate_Lolipop said...

tak guna punya advicer.. ada ke ckp pasal engine je. haih...

betuilah, lelaki susah nak faham maksud perempuan.

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

haiii john john ... masalah diorang tak maulah tambah asam tambah garam kat dioorang bedua ni... mau betambah lagi gawatnya...

maisyara Pot! Pot! said...

hahahaha. aku nak gelak je. sebab, aku mls nak baca seh. :P

DuniakuAbstrak said...

ape la..len kali tanya kat laki yg caring mcm aku nih..

haish

Aujinz said...

sekadar nk komen

- copy paste komen org,
- nk prut je
- nk zzzz je
- nk creet plup plup plup je
- nk bgtaw lu 1st, 2nd mahupun ke 108.1 je,

nemo said...

(^_^)

ishiko said...

ape laa..laen tanye laen jwp.. huhuu..mane dpt neh??

miss nina said...

nasib baik dia jawab..buatnya jawapan tu kosong? lagi haru :P

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

ni citer pasal John travolta ke ..... adehhhhh susah gak orang yang tak paham soalan

hiro said...

mau coba?

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

john john apa lah ko ni tak pahan soalan.... cehhh mesti periksa bahasa English tak pas ni